ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ
Κυριακή 29 Μάρτη 2015

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
φωτό 1

Στις 29.3.2014 «έφυγε» από τη ζωή η αγαπημένη μας μάνα και γιαγιά, ΕΙΡΗΝΗ ΚΡΙΜΙΤΖΑ (Κορεδορήνη).

Με αφορμή το ετήσιο μνημόσυνό της, που γίνεται σήμερα 29.3.2015, στην Απείρανθο της Νάξου, εμείς, τα παιδιά της και τα εγγόνια της, προσφέρουμε στο ηρωικό ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μπουρναζίου.

***

φωτό 1

Στη μνήμη της συζύγου μου ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Καλλιθέας Θεσσαλονίκης.

Θανάσης Κωνσταντάρας

***

φωτό 1

Συμπληρώθηκαν 23 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του ΚΚΕ ΒΑΣΙΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ. Για τη δράση του καταδικάστηκε σε ισόβια από έκτακτο στρατοδικείο. Αφέθηκε ελεύθερος το 1961 και συνέχισε τους αγώνες του.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του Ελισάβετ και τα παιδιά του, Δημήτρης, Γιώργος και Ελβίρα, προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Λαγκαδά.

***

φωτό 1

Στις 22.02.2015 «έφυγε» από τη ζωή ο ακούραστος αγωνιστής ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΤΑΛΑΣ από τα Παλιάμπελα Αιτωλοακαρνανίας. Από νεαρή ηλικία στρατεύτηκε στο κομμουνιστικό κίνημα και πάλεψε από τις γραμμές του ΚΚΕ για τα ιδανικά και τις αξίες του σοσιαλισμού. Στη διάρκεια της ταξικής πάλης ξεχώρισε για το αξεπέραστο ήθος, την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και για τη δωρική του απλότητα. Οι όποιες αντιξοότητες και δυσκολίες δεν τον πτόησαν, δεν τον άγγιξαν καθόλου, έμεινε πιστός στις πανανθρώπινες αξίες της τάξης που τον γαλούχησε και τον διαμόρφωσε, της εργατικής τάξης. Παρέμεινε πάντα ένας αιώνιος έφηβος και ρομαντικός επαναστάτης, κρατώντας μέσα του την παιδική τρυφερότητα, ό,τι πιο ωραίο και αγνό μπορεί να έχει ένας Ανθρωπος - Αγωνιστής.

ΤΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ 250 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Αγ. Δημητρίου.

Η σύζυγός του, Βασιλική, τα παιδιά του, Αθηνά και Γεώργιος, τα εγγόνια του, Ιφιγένεια και Χρήστος, και ο κουνιάδος του Σπυρίδων.

***

φωτό 1

Στην μνήμη του αγαπητού ΚΩΣΤΑ ΤΑΚΟΥ, ο Πέτρος και η Ντίνα προσφέρουν στο Κόμμα 50 ευρώ, μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Ζωγράφου.



ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΤΑΛΑΣ


ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ


ΕΙΡΗΝΗ ΚΡΙΜΙΤΖΑ (ΚΟΡΕΔΟΡΗΝΗ)