Συγκεντρώσεις Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ
Πέμπτη 2 Απρίλη 2015

Από τη χτεσινή συγκέντρωση των ΚΟ 5ου - 6ου Διαμερίσματος Αθήνας
Με σύνθημα: «Καμία ανοχή στη νέα συμφωνία της κυβέρνησης και της ΕΕ για επέκταση του μνημονίου. Αμεση κατάργηση μνημονίων - εφαρμοστικών νόμων. Ανάκτηση απωλειών. Ρήξη με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία τους», οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ πραγματοποιούν σε μια σειρά περιοχές της χώρας συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις.

Μεταξύ άλλων, αυτές τις μέρες πραγματοποιούνται και τα εξής:

Στην Αττική

Σήμερα, Πέμπτη

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στη Γλυφάδα, στο Δημαρχείο, θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Ιλιον, στο Δημαρχείο Ιλίου, θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα μιλήσει ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Κάτω Αιγάλεω καλεί σε συγκέντρωση στο καφενείο στην οδό Κύπρου & Σαράντα Εκκλησιών με ομιλήτρια την Βιβή Δάγκα, στέλεχος του Κόμματος.

-- Στις 9 π.μ. θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο του Πειραιά η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 8 π.μ. θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του ΟΛΠ στη Δραπετσώνα ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ.

Αύριο, Παρασκευή

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Λαύριο, στο Αγαλμα Μεταλλωρύχων, θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Λιούμη Αιγάλεω καλεί σε συγκέντρωση στο καφενείο στην οδό Πίνδου & Πολυδεύκους, με ομιλητή τον Θοδωρή Χιώνη, μέλος της ΚΕ και Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Αγ. Σπυρίδωνα - Νταμαράκια Αιγάλεω καλεί σε συγκέντρωση, στην αίθουσα του Παραρτήματος του Συνδικάτου Οικοδόμων (Αδριανουπόλεως και Ελλης) με ομιλητή τον Βασίλη Βούλγαρη, Γραμματέα της ΤΕ Νοτιοδυτικών συνοικιών.

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στον Ταύρο, στην αίθουσα 7 - Δημοτικά Σφαγεία, θα μιλήσει η Εφη Χαλιού, μέλος της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 11 π.μ. σε συγκέντρωση ναυτεργατών στην αίθουσα της ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 21 Πειραιάς) θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 9 π.μ. θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο στην οδό Πέτρου Ράλλη ο Γιώργος Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Ανθούπολης καλεί σε συγκέντρωση στο καφενείο επί της οδού Αρετής, με ομιλήτρια την Σπυρέτα Παναγή, μέλος της ΕΠ Αττικής.

Στην Κεφαλονιά

Η ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση αύριο, Παρασκευή, στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Δ. Γεωργόπουλος, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

Στη Θεσσαλία

Σήμερα, Πέμπτη, ομιλία στο Γριζάνο Τρικάλων (καφενείο Λίτσιου), στις 8 μ.μ., με τον Αχιλλέα Κανταρτζή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Φλώρινα

Αύριο, Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στη Φλώρινα, στις 8 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο. Θα μιλήσει ο Γιάννης Βήττας, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.