ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ - ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για την 1η του Μάη

Στην Αθήνα, η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στις 10 π.μ. στο Σύνταγμα. Στη Θεσσαλονίκη την ίδια ώρα, στο Αγαλμα Βενιζέλου

Τετάρτη 22 Απρίλη 2015

Από παλιότερη κινητοποίηση του ΠΑΜΕ
Δεκάδες εκδηλώσεις και συσκέψεις πραγματοποιούν Συνδικάτα, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα σε όλη τη χώρα, προετοιμάζοντας τον ταξικό γιορτασμό της Πρωτομαγιάς και την απεργία. «Αγώνας Ρήξη Ανατροπή - Ο δικός μας δρόμος χωρίς φτώχεια ανεργία μνημόνια!» είναι το σύνθημα της φετινής Πρωτομαγιάς. Στην Αθήνα, η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στις 10 π.μ. στο Σύνταγμα. Στη Θεσσαλονίκη την ίδια ώρα, στο Αγαλμα Βενιζέλου.

Δεμένα θα παραμείνουν στα λιμάνια τα καράβια τη μέρα της Πρωτομαγιάς, καθώς τα ναυτεργατικά Σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ και το ΠΕΣ - ΝΑΤ αποφάσισαν να κηρύξουν 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων. Η απεργία ξεκινά από τα μεσάνυχτα για όλα τα πλοία και για τα ρυμουλκά - ναυαγοσωστικά από τις 6 π.μ. έως τις 6 π.μ. της 2ης Μάη. Στον Πειραιά, τα Σωματεία καλούν σε μαζική συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 10 π.μ. στην πλατεία Καραϊσκάκη. Απόφαση για απεργία πήρε και η ΠΝΟ.

Ανάμεσα στις δραστηριότητες των συνδικαλιστικών οργανώσεων είναι και οι παρακάτω:

Τετάρτη 22 Απρίλη

Πέμπτη 23 Απρίλη

Σάββατο 25 Απρίλη

Κυριακή 26 Απρίλη

Τετάρτη 29 Απρίλη

Πέμπτη 30 Απρίλη

Την 1η του Μάη

Σάββατο 2 Μάη