Δραστηριότητες στελεχών και υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ
Κυριακή 13 Σεπτέμβρη 2015
Στην Αττική

-- Στις 12 μ. στα Μέγαρα, στο καφενείο Καλογήρου στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Αττικής.

-- Στις 11 π.μ. στο Συνδικάτο Οικοδόμων θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων στην Πρόνοια και ατόμων με ειδικές ανάγκες ο Ηλίας Σιώρας, υποψήφιος βουλευτής Α' Αθήνας.

-- Στις 11 π.μ. στον Ασύρματο Αγ. Δημητρίου, στον πεζόδρομο Πολυνείκους (καφενείο του Ποζίδη) θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας.

-- Στις 8 μ.μ. στη Ραφήνα στην κεντρική πλατεία θα μιλήσουν ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ, και η Ελένη Γερασιμίδου, υποψήφια βουλευτής Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ. στη Σαλαμίνα, στην πλατεία Ηρώων (Αγάλματα), θα μιλήσουν η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής Β' Πειραιά, και ο Τάκης Βαρελάς, υποψήφιος βουλευτής Β' Πειραιά.

-- Στις 7.30 μ.μ. στην Αίγινα, στην παλιά προβλήτα θα μιλήσει ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 11.30 π.μ. σε συγκέντρωση οδηγών ταξί στην αίθουσα του Σωματείου Ελαφρών Φορτηγών (Ιωαννίνων και Πέτρας, Κολωνός) θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, υποψήφια βουλευτής Α' Αθήνας.

-- Στις 7.30 μ.μ. στα Μελίσσια στην πλατεία Αγ. Γεωργίου θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας.

-- Στις 8. μ.μ., στην Γκορυτσά Ασπροπύργου, στην πλατεία Γενοκτονίας Ποντίων, θα μιλήσουν η Ελένη Γερασιμίδου και ο Μανώλης Βαρδαβάκης, υποψήφιοι βουλευτές Αττικής.

-- Στις 12 το μεσημέρι η Λιάνα Κανέλλη, υποψήφια βουλευτής Α' Αθήνας, θα επισκεφθεί το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

-- Στις 6.30 π.μ. ο Βασίλης Πετρόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας, θα επισκεφθεί το γκαράζ του Δήμου Ιλίου και στις 8.30 π.μ. το δημαρχείο.

-- Στις 10 π.μ. ο Ηλίας Σιώρας, υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθήνας, θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα».

-- Στις 12.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» θα μιλήσουν η Λιάνα Κανέλλη και ο Ηλίας Σιώρας, υποψήφιοι βουλευτές Α' Αθήνας.

Σε Μακεδονία και Θράκη

-- Στις 11 π.μ., συγκέντρωση στο Στίβο, με ομιλητή τον Κώστα Ηλιού, υποψήφιο βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης.

-- Στις 8 μ.μ., στα Κύμινα, συγκέντρωση με ομιλήτρια την Λίνα Χατζηκυριάκου και τον Γιώργο Λεοντιάδη, υποψήφιους βουλευτές Β΄ Θεσσαλονίκης.

-- Στις 9 π.μ., περιοδεία στις Υπηρεσίες Λαγκαδά, με τον Σάκη Βαρδαλή, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης.

-- Στις 11.30 π.μ., περιοδεία στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο, στο Πρόγραμμα ΑΡΓΩ, με τον Παναγιώτη Γεωργάκα, υποψήφιο βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης. Στη 1 μ.μ., ο Π. Γεωργάκας θα περιοδεύσει στο Πρόγραμμα «Προμηθέας» του ΚΕΘΕΑ.

-- Στις 5 μ.μ., περιοδεία στην εφημερίδα «Μακεδονία», με τον Γιάννη Δελή, υποψήφιο βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Ποσειδώνιο, με τον Γιάννη Δελή και τον Νίκο Ζώκα, υποψήφιους βουλευτές Α΄ Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7 μ.μ., στα χωριά Πεντάλοφο και Νεοχωρούδα, με τον Σάκη Βαρδαλή.

-- Στις 8 μ.μ., συγκέντρωση στην Ορεστιάδα, στην πλατεία, με ομιλητή τον Σάββα Δευτεραίο, υποψήφιο βουλευτή Εβρου.

-- Στις 8 μ.μ., συγκέντρωση στα Κουφάλια, με ομιλητές τον Σάκη Βαρδαλή και τον Σάββα Μωυσίδη, υποψήφιους βουλευτές Β΄ Θεσσαλονίκης.

Στη Δυτική Ελλάδα

-- Στις 11.30 π.μ. ομιλία στην περιοχή Ψάχου της Πάτρας στο καφενείο «Πατρίκιος» από τον Τάκη Αλεξανδρόπουλο, μέλος του ΤΓ Πάτρας του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει η Ιουλία Γιαννιτσοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αχαΐας.

-- Στις 12 το μεσημέρι ομιλία στην περιοχή Σύνορα της Πάτρας στο καφενείο «Λάλας» με ομιλητή την Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ. εκδήλωση - συζήτηση του Τομέα Πάτρας για τον Αθλητισμό με αθλητές και σωματεία στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, με τους Νίκο Καραθανασόπουλο και Τάκη Πετρόπουλο, υποψήφιους βουλευτές Αχαΐας.

-- Στις 8 μ.μ. στο θεατράκι της οδού Γερμανού, συγκέντρωση - συζήτηση με εργαζόμενους του Δήμου Πατρέων, με τον Κώστα Πελετίδη, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και δήμαρχο Πατρέων. Θα χαιρετίσει η Ηρα Κουρή, υποψήφια βουλευτής Αχαΐας.

-- Στις 11 π.μ. ομιλία στην Κλειτορία, στο καφενείο του χωριού, από τον Σταμάτη Ανδριόπουλο, μέλος της ΤΕ Πάτρας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. ομιλία στα Καλάβρυτα, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Παλαιολογίνα», από τον Σταμάτη Ανδριόπουλο, υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας.

-- Στις 8 μ.μ. ομιλία στην Ακράτα, στο καφενείο «Τσαγκλή», από τον Χρήστο Λαϊνά, υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας.

-- Στις 8.30 μ.μ. ομιλία στο Λεόντιο του Δήμου Ερυμάνθου, στο καφενείο του χωριού, από τον Γιώργο Τσουμπρή, στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο. Θα χαιρετίσει η Τέτη Τζαμαλούκα, υποψήφια βουλευτής Αχαΐας.

-- Στις 8.30 μ.μ. ομιλία στο Μαζαράκι του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, στο καφενείο του χωριού, από τον Αλέκο Θανόπουλο, υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας.

-- Στις 12 το μεσημέρι ομιλία στον Αστακό, στο καφενείο «Μπουκουβάλα» από τον Νίκο Μωραΐτη, υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας.

-- Στις 7.30 μ.μ. ομιλία στην Μπαμπίνη Ξηρόμερου, στο καφενείο «Μπενέκος» από τον Μιχάλη Κατσιγιάννη, υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας.

-- Στις 8.30 μ.μ. ομιλία στη Γαβαλού, στο καφενείο «Μπλίκα» από τον Σπύρο Κοτοπούλη, υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας.

-- Στις 8.30 μ.μ. ομιλία στην Κατούνα, στο καφενείο «Τραβλοστάθη Βασίλη» από τον Νίκο Μωραΐτη.

-- Στις 11.30 π.μ. ομιλία στο Παναιτώλιο, στο καφενείο «Μπαρλίκα» από τον Δημήτρη Δήμα, υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας.

-- Στις 8.30 μ.μ. ομιλία στο Σπαρτό Αμφιλοχίας, στο καφενείο «Αγρογιάννη» από την Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας.

-- Στις 8.30 μ.μ. ομιλία στους Αμοργιανούς, στο καφενείο «Νταλαπέρα Στάθη» από τον Τίμο Παπανικολάου, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. ομιλία στη Στάμνα Μεσολογγίου, στο καφενείο «Χαρίτου», από τον Βασίλη Νικάκη, υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας.

-- Στις 8 μ.μ. ομιλία στο κέντρο του Καρδαμά, στο καφενείο του «Αθανασόπουλου» με ομιλητή τον Χρήστο Γιαννόπουλο, υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας.

-- Στις 8 μ.μ. συγκέντρωση στο Ληξούρι, στην κεντρική πλατεία, με ομιλητή τον Βαγγέλη Βαλλιάνο, υποψήφιο βουλευτή Κεφαλονιάς - Ιθάκης.

-- Στις 8 μ.μ. ομιλία στην πλατεία Ελευθερίας στα Προσφυγικά από τον Νίκο Καραθανασόπουλο.

-- Στις 8 μ.μ. ομιλία στα Αραχωβίτικα, στο καφενείο «ΕΥ ΖΗΝ», από την Ελένη Μπιρλή, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει η Νάνση Αγγελακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αχαΐας.

-- Στις 8.30 μ.μ. ομιλία στην περιοχή «Κουλούρα» του Αιγίου, στο καφενείο, από τον Χρήστο Λαϊνά.

-- Στις 8.30 μ.μ. ομιλία στην Κατοχή Μεσολογγίου, στο καφενείο «Ζαχαρίας» με ομιλητή τον Νίκο Μωραΐτη.

-- Στις 8 μ.μ. ομιλία στο Αμπελάκι, στο καφενείο «Αγνάντο», από τον Γιώργο Φακίτσα, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. ομιλία στην Μπούκα Αμφιλοχίας, στο καφενείο «Σταφυλλά Σπύρου» από την Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας.

-- Στις 8 μ.μ. ομιλία στην Παραβόλα, στο καφενείο «Δημητρέλη» από τον Νίκο Φλώρο, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας.

-- Στις 8.30 μ.μ. ομιλία στην πλατεία του Κοιλιωμένου, από τον Γιώργο Κωνσταντίνου, υποψήφιο βουλευτή Ζακύνθου.

-- Στις 8 μ.μ. συγκέντρωση στον Πύργο, στην κεντρική πλατεία, με ομιλητή τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή.

Σε Ανατ. Στερεά - Εύβοια

-- Στις 11 π.μ. συγκέντρωση στη Βιλίτσα, με ομιλητή τον Κώστα Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Φθιώτιδας.

-- Στις 11 π.μ. συγκέντρωση στην Υπάτη, με ομιλητή τον Βασίλη Αντωνιάδη, υποψήφιο βουλευτή Φθιώτιδας.

-- Στις 10.30 π.μ. σε συγκέντρωση στη Στενή θα μιλήσει η Γεωργία Πύθουλα, υποψήφια βουλευτής Εύβοιας.

-- Στις 8 μ.μ. συγκέντρωση στην Ελάτεια, με ομιλητή τον Κώστα Μπασδέκη.

-- Στις 8 μ.μ. σε συγκέντρωση στη Λίμνη (παραλία) θα μιλήσει η Σοφία Ντούρου, υποψήφια βουλευτής Εύβοιας.

-- Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Διάκου, θα γίνει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στη Λαμία, όπου θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης.

Στην Κρήτη

-- Στο Ρέθυμνο, στην πλατεία Μικρασιατών, στην εκδήλωση στο πλαίσιο του 41ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» θα μιλήσει Νίκος Μανουσάκης, μέλος του ΓΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. περιοδεία στα χωριά Πλάτανος - Νιο Χωριό - Καλυβιανή - Γραμβούσα, από τον Αλέκο Μαρινάκη, υποψήφιο βουλευτή Χανίων.

-- Στις 11 π.μ. στον Πλατανιά, περιοδεία από τον Νίκο Βουρλάκη, υποψήφιο βουλευτή Χανίων.

-- Στις 6.30 μ.μ. περιοδεία στα χωριά Ταυρωνίτης - Πολεμάρχι - Νεριανά - Νιο Χωριό - Βουκολιές, από την Αλεξία Κουμάκη, υποψήφια βουλευτή Χανίων.

-- Στις 7 μ.μ. περιοδεία στα χωριά Λουτράκι - Μόδι - Μανωλιόπουλο - Πατελάρι - Βρύσσες, από τον Νίκο Βουρλάκη.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ (2023-06-09 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις, συσκέψεις και παρουσιάσεις υποψηφίων (2023-02-21 00:00:00.0)
Δραστηριότητες στελεχών και υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ (2015-09-12 00:00:00.0)
Δραστηριότητες στελεχών και υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ (2015-09-10 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών (2014-03-14 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών (2014-03-13 00:00:00.0)