ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Σε ετοιμότητα για κινητοποίηση αν έρθουν νωρίτερα τα μέτρα

Με αυτό το πνεύμα συνεχίζεται η δουλειά για τα συλλαλητήρια και την απεργία που αποφασίζουν ήδη δεκάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις

Σάββατο 10 Οχτώβρη 2015

Από παλιότερη κινητοποίηση του ΠΑΜΕ
Με τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς να επισπεύδονται και τις διαρροές να κάνουν λόγο για ψήφιση των προαπαιτούμενων του μνημονίου μέχρι τις 15 Οκτώβρη, δηλαδή την ερχόμενη Πέμπτη, η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και τους εργαζόμενους σε ετοιμότητα. Αν η κυβέρνηση φέρει τελικά τα προαπαιτούμενα στη Βουλή αιφνιδιαστικά, σαν τον κλέφτη, μέσα στην επόμενη βδομάδα, να ετοιμαστούν για άμεση μαζική μαχητική απάντηση.

Με αυτό το πνεύμα συνεχίζεται και επιταχύνεται η δουλειά για τα συλλαλητήρια που έχει ήδη αποφασίσει το ταξικό κίνημα για τις 22 Οκτώβρη και την απεργία στις 12 Νοέμβρη. Μέχρι σήμερα, αποφάσεις συμμετοχής στα συλλαλητήρια και προετοιμασίας για απεργία έχουν πάρει οι εξής συνδικαλιστικές οργανώσεις:

Αποφάσεις έχουν πάρει και δεκάδες σωματεία συνταξιούχων σε όλη την Ελλάδα, τα οποία τις επόμενες μέρες θα δοθούν στη δημοσιότητα.