ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μεγάλη ανατροπή στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου

Πρωτιά για το ψηφοδέλτιο που στήριξε το ΠΑΜΕ. Σχεδόν διπλασιασμός των δυνάμεων στο ΔΣ και υπερδιπλασιασμός στους αντιπροσώπους για την Ομοσπονδία

Παρασκευή 11 Δεκέμβρη 2015

Από τη συμμετοχή εργαζομένων στην Περιφέρεια Αττικής σε παλιότερη κινητοποίηση του ΠΑΜΕ
Την πρώτη θέση για πρώτη φορά κατέκτησε το ψηφοδέλτιο της «Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης» (δυνάμεις του ΠΑΜΕ) στο Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής, σημειώνοντας μεγάλη αύξηση της δύναμής της κατά 87,09% (!) Το αποτέλεσμα αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, καθώς υπήρξε και αύξηση των ψηφισάντων.

Συγκεκριμένα, για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ψήφισαν 1.009 από 956 το 2012 (αύξηση 5,54%). Για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία ψήφισαν 1.004 από 826 το 2012 (αύξηση ψηφισάντων 21,54%).

Υπερδιπλάσια ήταν η αύξηση για τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ στην ανάδειξη αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία, όπου ψήφισαν 1.004 από 826 το 2012 (αύξηση 21,54%).

Σε ανακοίνωσή της, η «Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση» χαιρετίζει «το αγωνιστικό φρόνιμα των συναδέλφων, που δεν έσκυψαν το κεφάλι μπροστά στις πιέσεις που ασκήθηκαν, που στάθηκαν απέναντι στη λογική που θέλει τους εργαζόμενους "σκυφτούς" και υποταγμένους, που αναγνώρισαν και με την ψήφο τους τη σταθερή και αγωνιστική δράση όλων των συναγωνιστών που συσπειρώνονται με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ και πλαισίωσαν το ψηφοδέλτιο της "Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης".

Εστειλαν και με αυτόν τον τρόπο μήνυμα σε κυβέρνηση και περιφερειακή αρχή ότι οι εργαζόμενοι της Περιφέρειας Αττικής είναι αποφασισμένοι να βγουν μπροστά στους αγώνες και τις διεκδικήσεις για μια καλύτερη ζωή. Δίνουμε υπόσχεση σε όλους τους συναδέλφους ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, για να συσπειρωθούν όλοι οι εργαζόμενοι στο Σύλλογο και να πρωταγωνιστούν στους αγώνες για λύσεις σε παλιά και νέα προβλήματα».