Κοινή ιστοσελίδα Ευρωπαϊκών Κομμουνιστικών Νεολαιών για το Προσφυγικό
Τετάρτη 29 Ιούνη 2016

Κοινή ιστοσελίδα με θέμα το Προσφυγικό λειτουργούν Ευρωπαϊκές Κομμουνιστικές Νεολαίες όπως αποφάσισαν στη 12η Συνάντηση Ευρωπαϊκών Κομμουνιστικών Νεολαιών, που πραγματοποιήθηκε στις 27 και 28 Φλεβάρη 2016 στη Ρώμη. Η διεύθυνση της αγγλόφωνης ιστοσελίδας είναι http://solidaritywithrefugees.com.

Στην ιστοσελίδα προβάλλονται οι δραστηριότητες των Κομμουνιστικών Νεολαιών, με αφορμή και την Παγκόσμια Μέρα για τους Πρόσφυγες (20 Ιούνη), και με σύνθημα «Να σταματήσουμε το έγκλημα ΕΕ - ΝΑΤΟ. Καμία συμμετοχή των χωρών μας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις».

Ηδη στην ιστοσελίδα φιλοξενούνται καλέσματα, ρεπορτάζ και φωτογραφίες από πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις Κομμουνιστικών Νεολαιών σε αρκετές πόλεις της Ευρώπης, μεταξύ άλλων σε πόλεις της Γερμανίας, της Αυστρίας, της Ολλανδίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Ουγγαρίας, της Σερβίας και της Κύπρου. Ρεπορτάζ, επίσης, υπάρχει και από το πολιτικό - πολιτιστικό Διήμερο μεταναστών και Ελλήνων εργαζομένων που διοργάνωσε η ΚΟΑ του ΚΚΕ το περασμένο σαββατοκύριακο στην Αθήνα.