ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
Δωρεάν θερινό σινεμά σε Κερατσίνι και Πέραμα
Πέμπτη 14 Ιούλη 2016

Από την πρώτη διοργάνωση του θερινού σινεμά από την ΚΝΕ στον Πειραιά, το 2014
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Τομεακή Οργάνωση Πειραιά της ΚΝΕ παίρνει την πρωτοβουλία να στήσει θερινό σινεμά με δωρεάν είσοδο για όλους στο Κερατσίνι. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία ενταγμένη στο πλαίσιο του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» και η Οργάνωση επιδιώκει να αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για τους νέους και τις νέες, για τα νέα ζευγάρια από τις εργατικές - λαϊκές γειτονιές του Πειραιά, να ψυχαγωγηθούν δωρεάν.

Φέτος, οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στο εργοστάσιο Καχραμάνογλου στο Κερατσίνι (Κωνσταντινουπόλεως 51), ξεκινούν από τις 15 Ιούλη και θα γίνονται στις 9 μ.μ. Ο πρώτος κύκλος προβολών φτάνει μέχρι τις 22 Ιούλη, ενώ το Σάββατο 23 Ιούλη ο πρώτος αυτός κύκλος κλείνει με coctail πάρτι. Από τις 30 Αυγούστου ξεκινούν και πάλι οι προβολές και συνεχίζονται μέχρι τις 10 Σεπτέμβρη. Ταινίες κοινωνικές, παιδικές και για όλη την οικογένεια, αξιόλογα ντοκιμαντέρ, επιτυχίες πρόσφατες και παλιότερες, περιλαμβάνονται σ' αυτά τα όμορφα καλοκαιρινά βράδια με δωρεάν σινεμά.

Αντίστοιχη πρωτοβουλία παίρνει και η ΟΒ Περάματος της ΚΝΕ, που διοργανώνει ένα τριήμερο εκδηλώσεων με κινηματογραφικές προβολές, που ξεκίνησε από χτες και θα κορυφωθεί αύριο, Παρασκευή, με καλοκαιρινό coctail πάρτι. Οι εκδηλώσεις γίνονται στον Αρμό, δίπλα από τα γήπεδα 5x5, στις 9 μ.μ., με ελεύθερη είσοδο. «Απέναντι στην επίθεση που δέχονται οι ζωές μας, κρατάμε το κεφάλι ψηλά! Πλάι στους αγώνες που δίνουμε, σας καλούμε να περάσουμε ευχάριστες βραδιές. Ο πολιτισμός και η ψυχαγωγία είναι δικαίωμά μας, όχι εμπόρευμα», αναφέρει στο σχετικό κάλεσμά της η ΟΒ της ΚΝΕ.