«Αποκάλυψη» από τον Αλέκο Φασιανό
Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Στο νησί της Αποκάλυψης ταξιδεύουν τον Αύγουστο τα έργα του Αλέκου Φασιανού. Η νέα ατομική έκθεση του ζωγράφου, η πρώτη του στην Πάτμο, εγκαινιάζεται στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts, στις 6 Αυγούστου, με τον τίτλο «Αποκάλυψη». Ο Αλέκος Φασιανός, που έργα του υπάρχουν στις μεγαλουπόλεις του κόσμου, τόσο της Ευρώπης, όσο και της Αμερικής, ταξιδεύει τώρα τις μυθολογίες της καθημερινότητάς μας στην Πάτμο.

Στα έργα του παρατηρούμε χαρακτηριστικά στοιχεία του καλλιτέχνη. Ο Αλέκος Φασιανός ζωγραφίζει τον άνθρωπο, τη φύση και το περιβάλλον, εντάσσοντας στη δημιουργία του στοιχεία του ελληνικού πολιτισμού. Ο κόσμος της Αρχαίας Ελλάδας και του ίδιου του ζωγράφου ενώνονται στην έκθεσή του στην Πάτμο, αποκαλύπτοντας το ελληνικό φως, την απλότητα της έκφρασης, την καθαρότητα των γραμμών, του χρώματος, της κίνησης. Η τέχνη του Αλέκου Φασιανού δεν απευθύνεται στους λίγους και στους ειδικούς, αλλά σε όλους.

Διάρκεια έκθεσης έως τις 20 Αυγούστου. Ωρες λειτουργίας καθημερινά: 11.00 - 14.00 και 19.00 - 24.00. «Fine Arts Πάτμος»: Κεντρική πλατεία - Χώρα Πάτμου, τηλ.: 2247.031.222 - 6958.473.518 patmos@kapopoulosart.gr.