Εκθεση γκράφιτι και φωτογραφίας
Παρασκευή 16 Δεκέμβρη 2016

Καμβάδες με γκράφιτι, φωτογραφίες με θεματολογία το γκράφιτι, αλλά και φωτογραφία δρόμου και μια διαρκή βιντεοπροβολή με θέμα το γκράφιτι θα δούμε στην έκθεση με τίτλο «Βάψτο!», που θα παρουσιαστεί για τρεις μέρες, από την Κυριακή 18 έως και την Τρίτη 20 Δεκέμβρη, στον πολυχώρο Vault (Μελενίκου 26, Βοτανικός).

Ο graffiti writer Αtek (Σκουρλής Γιώργος) πάνω από μια δεκαετία είναι δραστήριο μέλος στο χώρο, έχοντας πολλές συμμετοχές σε φεστιβάλ και events, με δεκάδες δημιουργίες σε δραστηριότητες φορέων και συλλόγων, με τοιχογραφίες σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους. Με την έκθεση «Βάψτο!» συστήνεται στο ευρύ κοινό, ανοίγοντας μια ζωντανή και πρωτότυπη επικοινωνία του έργου του με το φακό των φωτογράφων Αποστόλη Πλατανιά, Φιλιώ Σταματοπούλου και Γιάννη Μαρούδα. Ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο με την πρώτη από τις ενέργειες που ετοιμάζει σε εκθεσιακούς χώρους, γεμάτος δημιουργικότητα και όρεξη να ανοίξει νέους δρόμους.

Τη μέρα των εγκαινίων, Κυριακή 18 Δεκέμβρη, στο πλαίσιο της έκθεσης θα γίνει πάρτι με τους dj Soldat και Drugitiz. Επίσης, τη Δευτέρα 19 Δεκέμβρη, στις 20.00, παρουσιάζεται στο χώρο το βιβλίο «Η Ιστορία του graffiti στην Ελλάδα 1984-94», το πρώτο μέρος μιας προσπάθειας να καταγραφεί το γκράφιτι στην Ελλάδα μέσα από μια σειρά εκδόσεων και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους δημιουργούς του. Η έκδοση θα υπάρχει όλο το τριήμερο διαθέσιμη.

Ωρες λειτουργίας της έκθεσης: Κυριακή 18/12, 18.00 - 00.00, Δευτέρα 19/12 και Τρίτη 20/12, 16.00 - 23.00. Είσοδος ελεύθερη.