«SCHOOL ART FESTIVAL»
Ενα φεστιβάλ από μαθητές για μαθητές

Την Παρασκευή 23 Δεκέμβρη στο κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας

Τετάρτη 21 Δεκέμβρη 2016

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για το Φεστιβάλ Μαθητικής Καλλιτεχνικής Δημιουργίας που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Αθήνας. Το School Art Festival θα είναι γεγονός την Παρασκευή 23 Δεκέμβρη, μετά τις 6.30 μ.μ., στο κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας (Θυατείρων 1, σταθμός ΗΣΑΠ Πευκάκια).

«Οργανώνουμε τη δική μας γιορτή δημιουργίας, προβάλλουμε το καλλιτεχνικό μας έργο και αποδεικνύουμε και μ' αυτόν τον τρόπο ότι οι μαθητές δρούμε συλλογικά, στον αγώνα, στο μάθημα, στο τραγούδι, στη ζωή!», σημειώνουν οι μαθητές, καλώντας σε συμμετοχή, ενώ με στόχο να φτάσει πλατιά το κάλεσμα ανάρτησαν στο διαδίκτυο και ένα βίντεο με στιγμές από τις κινητοποιήσεις τους, με το σύνθημα «η νέα γενιά έχει ιδανικά ούτε ξεπουλιέται ούτε προσκυνά» - «δεν τους χαρίζουμε τα όνειρά μας» και δηλώνοντας «συνεχίζουμε τον αγώνα μας με πολλές μορφές και τρόπους!».

«Θα είμαστε εκεί όλοι οι μαθητές και οι πολιτιστικές μαθητικές ομάδες:

Σύμφωνα με τη Συντονιστική Επιτροπή, έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από συγκροτήματα και μαθητές που ασχολούνται με τη μουσική, το χορό, το graffiti και άλλες μορφές τέχνης.