Μνήμες αγωνιστών
Παρασκευή 24 Αυγούστου 2001

Φωτ.

Στις 27 Αυγούστου συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΥΦΑΝΤΗ (Ηρακλή), στελέχους του ΚΚΕ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και Πολιτικού Επιτρόπου της 2ης Μεραρχίας του ΔΣΕ Ρούμελης, με καπετάνιο τον Διαμαντή.

Την Κυριακή 26 Αυγούστου στο χωριό του Αθανάσιος Διάκος Φωκίδας γίνεται το μνημόσυνό του.

Στη μνήμη του προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Κάτω Χαλανδρίου, 10.000 δρχ. στο ΚΚΕ, 10.000 δρχ. στον καθημερινό του σύντροφο το «Ριζοσπάστη» και 10.000 δρχ. στο περιοδικό «Εθνική Αντίσταση» της ΠΕΑΕΑ, της οποίας διατέλεσε αντιπρόεδρος.

Η σύζυγος Παρθένα Υφαντή

Τα παιδιά και τα εγγόνια του

φωτ.

Σήμερα 24 Αυγούστου 2001 συμπληρώνονται 3 χρόνια από τότε που άφησε την τελευταία του πνοή ο ΝΤΙΝΟΣ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ, από το Μαυροβούνι Γυθείου, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του ΚΚΕ.

Στον Τιτάνιο αγώνα του λαού για τα πανανθρώπινα ιδανικά, έδωσε τρία αδέλφια και τη νύφη του, εκτελεσμένους από τους κατακτητές, το κράτος και το παρακράτος. Γαλούχησε τα παιδιά τoυ με τα οράματα του κομμουνισμού συνεχίζοντας τον αγώνα του.

Στη μνήμη τους η κόρη του Κατερίνα, ο σύζυγός της Γιώργος και η κόρη τους Ευφημία, προσφέρουν στην ΚΟΒ Γυθείου του τιμημένου ΚΚΕ, 100.000 δρχ.

Επίσης, ο Λευτέρης Αναστασάκος, προσφέρει στη μνήμη τους 20.000 δρχ. στην ΚΟΒ Γυθείου του ΚΚΕ.

φωτ.

Ο αδελφός του Ηρακλής


Δέσποινα και Ελένη Παπαδοπούλου