«ATHENS LEDRA»
Γλέντι στήριξης των εργαζομένων και του αγώνα τους
Σάββατο 18 Φλεβάρη 2017

Μεγάλη η συμμετοχή εργαζομένων και των οικογενειών τους
Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε προχτές το αποκριάτικο γλέντι του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής, το οποίο φιλοξένησαν οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου «Athens Ledra», σε αίθουσα του ξενοδοχείου. Η εκδήλωση αποτέλεσε μια «ανάσα» στον πολύμηνο αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα που τους οφείλονται και το δικαίωμά τους στη δουλειά.

Εργαζόμενοι από διάφορα ξενοδοχεία και εκπρόσωποι επιχειρησιακών σωματείων μαζί με τις οικογένειές τους εξέφρασαν με τη μαζική συμμετοχή τους την έμπρακτη αλληλεγγύη τους, ενισχύοντας τον αγώνα των εργαζομένων του ξενοδοχείου. Μικροί και μεγάλοι, με αποκριάτικες στολές, διασκέδασαν με την ψυχή τους, τόσο στον παιδότοπο όσο και στην αίθουσα που φιλοξένησε την εκδήλωση, ενώ ψησταριές στήθηκαν έξω από το χώρο του ξενοδοχείου.

Στους εργαζόμενους σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Μπάμπης Ντότσικας, πρόεδρος του επιχειρησιακού Σωματείου Εργαζομένων στο «Athens Ledra», ο Νίκος Παπαγεωργίου, πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Νομού Αττικής και ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος. Η βραδιά συνεχίστηκε με γλέντι, πολύ κέφι και χορό.



Ψησταριές στήθηκαν έξω από το χώρο του ξενοδοχείου