Πολιτική εξόρμηση για το 20ό Συνέδριο του ΚΚΕ
Κυριακή 5 Μάρτη 2017

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης με θέμα τις Θέσεις της ΚΕ για το 20ό Συνέδριο, με ομιλητές στελέχη του Κόμματος. Πιο συγκεκριμένα:

Στην Αττική

-- Στις 11.00 π.μ., οι ΚΟ Εμπορίου καλούν στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων (Αγ. Φιλοθέης 5β πλ. Συντάγματος). Θα μιλήσει ο Γιώργος Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Χαϊδάρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου, θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ.

--Στις 11 π.μ., στην Αρτέμιδα, στο Γυάλινο κτίριο - αίθουσα «Ξενοφών» (5η στάση Βραυρώνας) θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 11.30 π.μ., η ΚΟΒ Τηλεπικοινωνιών 1 καλεί στο Στέκι της ΚΝΕ με ομιλήτρια την Αθηνά Τσάμη, μέλος της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Αιγάλεω, στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος», θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 12.30 μ.μ., στη Φιλοσοφική Σχολή, στην αίθουσα 313, θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 7 μ.μ., στην Πετρούπολη, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου (Μπουμπουλίνας & Αθ. Διάκου) θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη Ηπειρωτών στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών (Κλεισθένους 15, 7ος ορ.) θα μιλήσει ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ.

Σε άλλες πόλεις

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Κέρκυρα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., σε εκδήλωση της ΤΟ Σερρών, στην αίθουσα της ΔΕΠΚΑ, θα μιλήσει ο Σάκης Βαρδαλής, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Ιστιαίας (καφετέρια «Αίγλη»), θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Αν. Στερεάς - Εύβοιας.