ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
Απέσπασαν δέσμευση για την άμεση έναρξη του έργου επισκευών στα σχολεία
Τετάρτη 29 Μάρτη 2017

Τη δέσμευση του διευθύνοντος συμβούλου της «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» (ΚΤΥΠ ΑΕ - πρώην ΟΣΚ) ότι την Τετάρτη 5 Απρίλη θα παραδοθεί στη δημοτική αρχή υπογεγραμμένη η σύμβαση, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία δημοπράτησης για το έργο των επισκευών στα σχολεία της πόλης, και ότι αυτό θα έχει ολοκληρωθεί πριν ξεκινήσει η σχολική χρονιά 2017-2018, έλαβαν η Ενωση Γονέων Καισαριανής και η δημοτική αρχή της πόλης.

Η Ενωση Γονέων πραγματοποίησε χτες κινητοποίηση στην ΚΤΥΠ, για την καθυστέρηση της διοίκησης του Οργανισμού να προχωρήσει το διαγωνισμό για την υλοποίηση του έργου, ύψους 734.000 ευρώ.

Στην κινητοποίηση παρευρέθηκαν αντιπροσωπεία της δημοτικής αρχής, με επικεφαλής τον δήμαρχο Ηλία Σταμέλο, πλήθος μαθητών από τα σχολεία της πόλης, μέλη των Συλλόγων Γονέων, της Ομοσπονδίας Γονέων, καθώς και φορείς της πόλης. Την κινητοποίηση χαιρέτισε και το Σωματείο Εργαζομένων της ΚΤΥΠ ΑΕ.

Σε ανακοίνωσή της, η δημοτική αρχή σημειώνει ότι η δέσμευση για άμεση έναρξη των διαδικασιών αποτελεί «θετική εξέλιξη σε έναν αγώνα που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια, από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη διοίκηση του δήμου. Η υλοποίηση του έργου αυτού θα καλύψει σειρά σοβαρών αναγκών και προβλημάτων που υπάρχουν στα σχολεία της Καισαριανής, ώστε οι μαθητές της Καισαριανής να μπορούν να στεγάζονται σε ασφαλή σχολεία που θα καλύπτουν τις ανάγκες τους».