ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Σήμερα στη Θεσσαλονίκη η διεθνιστική εκδήλωση για το Προσφυγικό
Σάββατο 8 Απρίλη 2017

Διεθνιστική εκδήλωση για το Προσφυγικό διοργανώνει η ΚΝΕ σήμερα Σάββατο, στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από ξένες Κομμουνιστικές Νεολαίες.

Η εκδήλωση, που έχει τίτλο «Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες. Εχθρός μας είναι ο καπιταλισμός που γεννά κρίσεις, πολέμους, προσφυγιά», θα γίνει στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα τελετών, και θα μιλήσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκος Αμπατιέλος.

Θα παραβρεθούν και θα χαιρετίσουν αντιπρόσωποι από τις Οργανώσεις:

Επίσης, θα ακολουθήσει συναυλία με τραγούδια της προσφυγιάς, ενώ στο χώρο θα συγκεντρώνονται σχολικά είδη που θα παραδοθούν σε προσφυγόπουλα.

Η ΚΝΕ καλεί τους νέους να συμμετάσχουν μαζικά «για να δώσουμε απάντηση στο ΝΑΤΟ, στην Ευρωπαϊκή Ενωση, στις κυβερνήσεις, στους εκμεταλλευτές των λαών». Και τονίζει ακόμα: «Συνεχίζουμε να αποκαλύπτουμε και να παλεύουμε ενάντια στις αιτίες που αναγκάζουν τους πρόσφυγες να έρχονται στη χώρα μας. Εχουν κοινή μήτρα με τις αιτίες που αναγκάζουν και εμάς, νέους από την Ελλάδα, να μεταναστεύουμε σε άλλες χώρες. Είναι το σύστημα της εκμετάλλευσης, ο καπιταλισμός, που γεννά κρίσεις, πολέμους, ανεργία, μετανάστευση, προσφυγιά. Παλεύουμε για την ανατροπή του»!