ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ - ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Από τα αποτελέσματα της Αθήνας
Σάββατο 27 Μάη 2017

Ο «Ριζοσπάστης» συνεχίζει σήμερα τη δημοσίευση αποτελεσμάτων από τις φοιτητικές εκλογές που έγιναν την περασμένη Τετάρτη στην πλειοψηφία των συλλόγων της χώρας.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με τα συγκεντρωτικά πανελλαδικά αποτελέσματα, η Πανσπουδαστική ΚΣ κατέκτησε περισσότερες πρωτιές σε συλλόγους σε σχέση με πέρσι και σε πολλούς από αυτούς πέτυχε και την αυτοδυναμία στα ΔΣ. Πανελλαδικά, χιλιάδες είναι οι φοιτητές και σπουδαστές που επέλεξαν και φέτος τα ψηφοδέλτια με το γαρίφαλο και, συγκεκριμένα, η Πανσπουδαστική ΚΣ πήρε 9.284 ψήφους στα πανεπιστήμια και με ποσοστό 20,64% είναι σταθερά δεύτερη δύναμη πανελλαδικά. Αντίστοιχα στα ΤΕΙ πήρε 2.737 ψήφους και ποσοστό 20,03%.

Σήμερα, δίνουμε περισσότερα στοιχεία για τα αποτελέσματα στην Αθήνα και συγκεκριμένα δημοσιεύουμε τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα όλων των συλλόγων του Πανεπιστημίου Αθήνας (ΕΚΠΑ), καθώς και τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα από τους Συλλόγους του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Επίσης, δημοσιεύουμε ξεχωριστά το αποτέλεσμα της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθήνας, έναν ενιαίο μεγάλο σύλλογο, όπου η Πανσπουδαστική ΚΣ κατέκτησε για πρώτη φορά την πρωτιά στο ΔΣ.

Θυμίζουμε ότι αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των φοιτητικών και σπουδαστικών εκλογών βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.ekloges-spoudastes.gr.