ΚΝΕ
Το Σάββατο το 43ο Φεστιβάλ σταθμεύει στον Πειραιά

Θα μιλήσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκος Αμπατιέλος

Πέμπτη 22 Ιούνη 2017

«100 χρόνια απ' τον Οχτώβρη που συγκλόνισε τον κόσμο - "Το μέλλον δε θα 'ρθει από μονάχο του ...αν δεν πάρουμε μέτρα και εμείς" (Βλαντιμίρ Μαγιακόφσκι)». Με αυτό το σύνθημα ξεκινάει το ταξίδι του το μεγαλύτερο νεολαιίστικο πολιτικό - πολιτιστικό γεγονός, το 43ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή».

Το Σάββατο 24 Ιούνη θα γίνει μεγάλη εκδήλωση του Φεστιβάλ στην πλατεία Κύπρου (δημαρχείο Κερατσινίου - Δραπετσώνας). Θα μιλήσει ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ. Θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τους Θάνο Μικρούτσικο, Κώστα Θωμαΐδη, Μαριάννα Πολυχρονίδη και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

Επίσης, αύριο Παρασκευή, οι Οργανώσεις ΑΕΙ και ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ πραγματοποιούν προφεστιβαλική εκδήλωση στον Φάρο στην Πάτρα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Επίδειξη από το Χορευτικό Τμήμα του δήμου Πατρέων. Μουσικό - αφηγηματικό αφιέρωμα με θέμα «Από την ΟΚΝΕ στην ΚΝΕ, μαχητικό σχολείο διαπαιδαγώγησης των νέων». Συζήτηση με θέμα «Εργασιακή περιπλάνηση και ανεργία ή δουλειά με δικαιώματα;» και ομιλητή τον Δ. Γρίβα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ. Συναυλία με τα φοιτητικά συγκροτήματα Ravanati the band, «Μπαλαντέρ». Λαϊκό γλέντι. Στο χώρο θα υπάρχει και έκθεση για την ΟΚΝΕ.