Θεατρομουσικά δρώμενα
Παρασκευή 28 Γενάρη 2000

«Θα πάρετε κάτι, κύριε Σαίξπηρ;» στο θέατρο «Κνωσσός»
Στο «Μετρό» (Γκύζη και Κάλβου), μέχρι την Κυριακή θα εμφανίζεται ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, με καινούρια αλλά και παλιότερα τραγούδια του, ενώ στη σκηνή «Δίπλα στο Ποτάμι», σήμερα και αύριο, ήχος ηλεκτρικός και κλασικός, ροκ μπαλάντες και τρυφερά βαλσάκια από τους «Οναρ».

Αφιέρωμα στο έντεχνο ελληνικό τραγούδι, με έργα Θεοδωράκη, Χατζηδάκι, Μαρκόπουλου, Λοΐζου, Λεοντή κ.ά. θα παρουσιάσει το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων, στην αυριανή (8.30μμ) συναυλία του στο Αθηναϊκό Δημοτικό Θέατρο (Τιμοκρέοντος 6Α, Αγ. Σώστης), με διεύθυνση του Χρ. Χαλκιά. Τραγουδούν: Λάκης Χαλκιάς και Νάντια Καραγιάννη.

«Τα τραγούδια της γης» τιτλοφορείται η μουσικοθεατρική παράσταση, που ανεβαίνει τη Δευτέρα (8.30μμ), στο θέατρο «Κνωσσός». Μουσική Αλκη Καλούμενου, σκηνοθεσία Ζαν - Ζακ Τεσόν, σκηνικά Δημήτρη Ζιάκα, κοστούμια Φρ. Ντανγκόν. Συμμετέχουν: Μάρκος Δαμιανός, Αλέξανδρος Ζαχαρέας, Μελίνα Καρακώστα, Σόλη Μπαρκή, Βασίλης Σαλτίκης. Παραστάσεις κάθε Δευτέρα.

Τζαζ, όπως παιζόταν και τραγουδιόταν στην Αμερική, στις δεκαετίες του '30, '40 και '50, από τους γίγαντες του Ray Gelato, την «πιο μικρή μεγάλη μπάντα», με το περισσότερο σοΐνγκ, μέχρι την Κυριακή, στο «Χάουζ οφ αρτ» (Ψυρρή).



Συναυλία του Δήμου Μούτση στη Θεσσαλονίκη