Προσφορές
Σάββατο 27 Γενάρη 2018 - Κυριακή 28 Γενάρη 2018

ΦΩΤΟ

-- Στη μνήμη των ηρώων της Εθνικής Αντίστασης του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και ΔΣΕ, η οικογένεια Πίσιου προσφέρει στο ΚΚΕ 500 ευρώ, ως πρώτη δόση, μέσω ΤΟ Σερρών.

-- Για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ηρωικού ΚΚΕ προσφέρω 500 ευρώ ως δεύτερη δόση.

Δημήτρης Βερβεράκης, ΚΟΒ Ν. Ζίχνης Σερρών

-- Για την 100ή επέτειο της Μεγάλης Οκτωβριανής Σοσιαλιστικής Επανάστασης, η οποία έβαλε το θεμέλιο για τη συνεχή κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη και την προοδευτική κίνηση της ανθρωπότητας προς τα εμπρός και την οικοδόμηση μιας σοσιαλιστικής δίκαιης κοινωνίας. Καθώς και για την ενίσχυση του ΚΚΕ, το οποίο οργανώνει το λαό, αναπτύσσει το εργατικό - λαϊκό κίνημα για να διεκδικεί, αφενός τα δικαιώματά του, αφετέρου να δυναμώνει τους αγώνες του ώστε να μπορέσει να ανατρέψει τον αντίπαλο - εχθρό του, το ιμπεριαλιστικό σύστημα, και να εγκαθιδρύσει το σύστημα του σοσιαλισμού - κομμουνισμού. Τότε θα γίνουν τα σκοτάδια φως και η ανθρωπότητα θα ζει με παντοτινή ειρήνη και προκοπή.

Γι' αυτούς τους λόγους προσφέρουμε στο ΚΚΕ η Αθαν. Φωκά 200 ευρώ, η Ελένη Χατζή 10 ευρώ, η Σοφία Παπαπέτρου 20 ευρώ και άλλα 70 ευρώ άτομα φιλικά προσκείμενα στο ΚΚΕ. Τα χρήματα, συνολικά 300 ευρώ, συγκέντρωσε η Αικ. Ζ. Θεοχαρίδου.