Στη γιορτή του δήμου Χαϊδαρίου ο Δ. Κουτσούμπας
Τετάρτη 21 Φλεβάρη 2018

Στη γιορτή που διοργάνωσε ο δήμος Χαϊδαρίου την Καθαρά Δευτέρα, στο «Τουριστικό Δαφνίου», παρευρέθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Στο χώρο τον υποδέχθηκαν ο δήμαρχος της πόλης, Μιχάλης Σελέκος, και αντιπροσωπεία της δημοτικής αρχής, ενώ οι πολιτιστικοί σύλλογοι τού προσέφεραν κεράσματα που είχαν ετοιμάσει για τη γιορτή.

Από το χώρο της εκδήλωσης, ο Δ. Κουτσούμπας έκανε την εξής δήλωση: «Τέτοια μέρα που είναι σήμερα, εδώ, από το δήμο Χαϊδαρίου και με τον δήμαρχο μαζί, γιορτάζουμε τα Κούλουμα. Να ευχηθούμε χρόνια πολλά σε όλους και όλες, αγωνιστικά, με αισιοδοξία, να κατακτήσουμε και να κερδίσουμε αυτά που μας αξίζουν, αυτά που αξίζουν στο λαό μας και αυτά που του ανήκουν».

Από το βήμα της εκδήλωσης ο Μιχάλης Σελέκος καλωσόρισε τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και με αφορμή τη συμπλήρωση φέτος 100 χρόνων από την ίδρυση του Κόμματος, ευχήθηκε να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στο λαό. Αναφέρθηκε στην επιτυχία που είχαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις, οι οποίες «αγκαλιάστηκαν» από χιλιάδες κατοίκους της πόλης, ενώ ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους πολιτιστικούς και εθνοτοπικούς συλλόγους που συνέβαλαν στην επιτυχία των σχετικών πρωτοβουλιών, καθώς και την ορχήστρα που «έντυσε» με παραδοσιακά τραγούδια και σκοπούς την εκδήλωση για τα Κούλουμα.