ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καθημερινή δράση με συγκεντρώσεις και περιοδείες
Παρασκευή 30 Μάρτη 2018

Από πρόσφατη περιοδεία σε εργοτάξιο
Με περιοδείες στους χώρους δουλειάς και συγκεντρώσεις, οι ΚΟ του ΚΚΕ συνεχίζουν να απευθύνονται στους εργαζόμενους, καλώντας τους «να ισχυροποιήσουν το ΚΚΕ, για να δυναμώσουν το εργατικό κίνημα και η Κοινωνική Συμμαχία, για την ανατροπή, για την εξουσία». Παράλληλα, οι Οργανώσεις του Κόμματος καλούν τους εργαζόμενους να καταδικάσουν τα σχέδια των ιμπεριαλιστών στην περιοχή, την εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτά με ευθύνη της κυβέρνησης και των άλλων αστικών κομμάτων, να παλέψουν για αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Τους καλούν να συζητήσουν τις θέσεις του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια, στη Μέση Ανατολή, στην Ανατολική Μεσόγειο, στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, στο Κυπριακό. Μεταξύ άλλων, προγραμματίζονται:

Σήμερα Παρασκευή:

-- Στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση που οργανώνει η ΤΕ Καρδίτσας, στην αίθουσα της ΠΕΔ (πρώην ΤΕΔΚ), θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ.

-- Στις 12 μ., ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το Εργοτάξιο Ανακαίνισης του ξενοδοχείου «Ledra», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Αύριο Σάββατο, στις 8.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στη «Θεοφάνειο» αίθουσα στην Πρέβεζα, θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

Τη Δευτέρα 2 Απρίλη:

-- Στις 12 μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο ανακαίνισης του ξενοδοχείου «Αστέρας» Βουλιαγμένης, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Η ΤΕ Λάρισας του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση, στις 7.30 μ.μ, στο θέατρο ΟΥΗΛ (Ανθίμου Γαζή & Κουμουνδούρου). Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς.

-- Οι ΚΟ Κατασκευών Κ. Μακεδονίας καλούν σε συγκέντρωση στις 6.30 μ.μ. στο Συνδικάτο Οικοδόμων, με ομιλητή τον Νίκο Χριστάνη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Επίσης:

Αύριο Σάββατο:

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Βαφειοχωρίου στου Γκύζη (Παύλου Καρολίδου 2 & Βαφειοχωρίου), η ΚΟΒ Γκύζη καλεί σε συγκέντρωση με ομιλήτρια τη Λιάνα Κανέλλη, βουλευτή του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Χημικής Βιομηχανίας Κ. Μακεδονίας καλεί σε σύσκεψη στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟ Ανω Πόλης, με ομιλητή τον Νίκο Νατζμέ, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

Τη Δευτέρα 2 Απρίλη:

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Αμπελοκήπων και Ελληνορώσων Αττικής καλούν σε συγκέντρωση στο Πολυδύναμο Κέντρο του 7ου Διαμερίσματος του Δ. Αθήνας (Πανόρμου 59), με ομιλητή τον Χρήστο Μπάθα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Η ΚΟ Φαρμάκου Κ. Μακεδονίας, στις 7 μ.μ., στον 3ο όροφο του ΕΚΘ, με ομιλητή τον Νίκο Νατζμέ.

Την Τρίτη 3 Απρίλη:

-- Η ΚΟ Τύπου - Χάρτου Κ. Μακεδονίας καλεί σε σύσκεψη στις 7.30 μ.μ., στα γραφεία της Ανω Πόλης, με ομιλητή τον Θανάση Χρηστίδη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κ. Μακεδονίας.

-- Οι ΚΟ Πληροφορικής - Τηλεπικοινωνιών Κ. Μακεδονίας καλούν σε σύσκεψη στις 7 μ.μ., στην ΕΔΟΘ, με ομιλητή τον Μιχάλη Μπέλλα, μέλος του ΤΓ Βιομηχανίας.