Ο Αθλητισμός είναι ανάγκη και δικαίωμα του λαού και της νεολαίας!

Για 7η χρονιά θα πραγματοποιηθεί το Αθλητικό Camp

Τετάρτη 5 Σεπτέμβρη 2018

Από τον περσινό αγώνα δρόμου
Για 7η χρονιά, η ΚΝΕ διοργανώνει Αθλητικό Camp στο πλαίσιο του Φεστιβάλ.

Η ΚΝΕ απευθύνει κάλεσμα στους νέους και τις νέες να δώσουν μαζικά το «παρών» στις πλούσιες δραστηριότητες του Αθλητικού Camp.

«Καλούμε τους νέους και τις νέες να πάρουν μέρος στο Camp, να έρθουν σε επαφή με τον Αθλητισμό. Να διεκδικήσουν την ανάπτυξη και τη δωρεάν παροχή της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού, ώστε να καλυφθούν οι σύγχρονες ανάγκες όλου του λαού και της νεολαίας. Να παλέψουν εναντία στην κυρίαρχη πολιτική που κάνει τη σωματική άσκηση εμπόρευμα, που πουλιέται και αγοράζεται, με αποτέλεσμα η πλειοψηφία του λαού και της νεολαίας να μην απολαμβάνει τα οφέλη της οργανωμένης ενασχόλησης με τον Αθλητισμό.

Μην μένεις στην εξέδρα θεατής, αγωνίσου, κάνε τον Αθλητισμό μέρος της ζωής σου!».

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του Αθλητικού Camp αλλά και του Αθλητικού Στεκιού στο τριήμερο των κεντρικών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ έχει ως εξής:

Την Κυριακή 16 Σεπτέμβρη: Αγώνας δρόμου 4 και 8 χιλιομέτρων «Ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά!», στις 9.30 π.μ., στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», με αφετηρία την Πύλη Εργατικών Κατοικιών (Διοβουνιώτη και Σπύρου Μουστακλή).

Το Σάββατο 22 Σεπτέμβρη: Γνωριμία με την αναρρίχηση, 9 π.μ. με 2 μ.μ., σε αναρριχητικό πεδίο της Αττικής. Ηλικίες από 10 ετών.

Τις μέρες του Φεστιβάλ (20, 21 και 22 Σεπτέμβρη στο Πάρκο Τρίτση), ο χώρος θα είναι αφιερωμένος στην προσφορά και τη δράση του ΚΚΕ στο μέτωπο του Αθλητισμού. Παράλληλα, θα προβάλλεται ντοκιμαντέρ για την προσφορά του Κόμματος στον Αθλητισμό, που έχει ετοιμάσει το Τμήμα Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο χώρο θα υπάρχουν, ακόμα, έκθεση με θέμα «Η επίδραση του λαϊκού κινήματος στο ελληνικό ποδόσφαιρο» καθώς και χώρος δραστηριοτήτων για τις μικρές ηλικίες.

Την Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη, ο χώρος θα φιλοξενήσει στις 8 μ.μ. τουρνουά σκακιού Μπλιτς και στις 9 μ.μ. παιχνίδι αθλητικών γνώσεων quizdom.

Δηλώσεις συμμετοχών και πληροφορίες στις Οργανώσεις της ΚΝΕ και στο email sportskne@gmail.com.