Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 9 Οχτώβρη 2011 - αριθ. φύλλου: 11083

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Σήμερα στη Λαμία η εκδήλωση για τον Αρη Βελουχιώτη

Σήμερα, Κυριακή, στις 11 το πρωί, στην πλατεία Λαού στη Λαμία, η ΚΕ του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση της Απόφασης της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΚΚΕ (16 Ιούλη 2011) για την πολιτική αποκατάσταση του καπετάνιου του ΕΛΑΣ Αρη Βελουχιώτη.


ΣΕΛ.  3

ΤΩΡΑ ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ κόντρα στο εγκληματικό πολυνομοσχέδιο

Η εργατική τάξη και ο λαός να διεκδικήσουν και να επιβάλουν τη δική τους εξουσία, να κάνουν τις μεγάλες επιχειρήσεις δική τους περιουσία και να αποδεσμεύσουν τη χώρα από την ΕΕ. Να υψώσουν φωνή και ανάστημα: «Ο πλούτος που μας κλέβετε μας ανήκει»

  • Με το πολυνομοσχέδιο, κόβονται επικουρικές συντάξεις και εφάπαξ, χτυπιούνται τα κοινωνικά επιδόματα, καρατομούνται οι κλαδικές συμβάσεις, προωθούνται η εργασιακή εφεδρεία, το νέο μισθολόγιο - σφαγή στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, έρχεται νέα φοροκλοπή του λαού. Με τον προϋπολογισμό επιβάλλονται δραστικές περικοπές σε Παιδεία, Υγεία, Πρόνοια που ενισχύουν την εμπορευματοποίηση.
  • Οργάνωση σε κάθε χώρο, σε κάθε κλάδο. Πάρτε στα χέρια σας τα σωματεία και τα συνδικάτα, διώξτε τις συνδικαλιστικές ηγεσίες που με ψέματα σας έκρυβαν την αλήθεια για το τι θα έφερναν οι κυβερνήσεις ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και έβαλαν πλάτες να περάσουν όλα τα αντεργατικά μέτρα. Εγκαταλείψτε τα αστικά κόμματα.

ΣΕΛ.  6  -  7,   8,   10  -  12

ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ
Γενική απεργία στις 19 Οκτώβρη

Τώρα είναι ώρα ευθύνης! Είναι ώρα μάχης. Στις 19 Οκτώβρη, όλοι ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ. Ολοι με το ΠΑΜΕ. Σήμερα, που η επίθεση της κυβέρνησης εντείνεται, κανείς εργαζόμενος δεν μπορεί να μένει αμέτοχος και αδρανής. Το μαύρο μέτωπο κυβέρνησης - τρόικας - πλουτοκρατίας έχει βαλθεί να συντρίψει το βιοτικό επίπεδο του λαού.


ΣΕΛ.  5

Προσφορά

Ο σ/φος Α. Κ. και η σ/σα Α. Β. προσφέρουν στο ΚΚΕ 1.000 ευρώ, στη μνήμη των σ/φων ΕΛΕΝΗΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ και ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΣΑΒΒΙΝΙΔΗ.



Για την ανάπτυξη σε όφελος του λαού

ΣΕΛ.  2   -   3
Πέλεκυς στα κοινωνικά επιδόματα

ΣΕΛ.  12
«ΠΡΟΤΖΕΚΤ» ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
Η προσαρμογή στην αγορά

ΣΕΛ.  16   -   17
ΜΑΘΗΤΕΣ
Στον αγώνα για τη μόρφωση

ΣΕΛ.  18
Για την επιχειρηματικότητα στα πανεπιστήμια

ΣΕΛ.  19
ΧΑΡΑΤΣΙΑ
Μαζική άρνηση πληρωμής

ΣΕΛ.  13

Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ