Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 20 Απρίλη 2001 - αριθ. φύλλου: 7950

Πανεργατική - παλλαϊκή ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ για να μην περάσουν τα μέτρα
  • Την απόφασή της για κατεδάφιση των πάντων με δόσεις ψευτοδιαλόγου ανακοίνωσε χτες η κυβέρνηση. Ενα είναι το μήνυμα των εργαζομένων. Δε δίνουμε πίσω ούτε μία κατάκτηση του κινήματός μας. Αντίθετα, διεκδικούμε και άλλες με βάση τις σύγχρονες ανάγκες της λαϊκής οικογένειας.
  • Ούτε μια δραχμή δεν πρέπει να δώσουν οι εργαζόμενοι από την τσέπη τους. Αλλωστε δεκαετίες τώρα μόνον αυτοί πληρώνουν τελικά. Αυτοί που πρέπει να πληρώσουν για μια πραγματική κοινωνική ασφάλιση είναι το κράτος και το μεγάλο κεφάλαιο.
  • Οι εργαζόμενοι να γυρίσουν τις πλάτες σε πολιτικές και συνδικαλιστικές ηγεσίες που στηρίζουν ουσιαστικά αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές, σπέρνοντας επιπλέον αυταπάτες για «διαλόγους με ικανοποιητικά χρονικά όρια»! Παλλαϊκή πάλη τώρα, είναι η μόνη αγωνιστική απάντηση.
  • Δράση τώρα! Οπως χτες το πρωί έξω από το Μαξίμου. Οπως χτες το απόγευμα σε δεκάδες συνοικίες της Αθήνας και σε επαρχιακές πόλεις. Ξανά σήμερα και κάθε μέρα με πολύμορφες, εφευρετικές εκδηλώσεις αντίστασης παντού! Με απεργιακές κινητοποιήσεις και συλλαλητήρια, όπως την ερχόμενη Πέμπτη 26 του Απρίλη, όπως την Τρίτη 1 του Μάη κλπ.


Αναλυτικά ρεπορτάζ για τις αντεργατικές θέσεις της κυβέρνησης, τη συνέντευξη Τύπου της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλεκας Παπαρήγα, όπως και για τις θέσεις των άλλων κομμάτων, τις χτεσινές, πρώτες λαϊκές αντιδράσεις και τις θέσεις των συνδικάτων


ΣΕΛ.  7   -   13

Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ