Σελ. /40
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 2 Ιούνη 2004 - αριθ. φύλλου: 8891

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ να φτάσουμε παντού

Μπήκαμε πλέον στην τελική ευθεία των ευρωεκλογών. Σε 11 μέρες από σήμερα οι Ελληνες ψηφοφόροι οδηγούνται στην κάλπη. Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα αντίστασης, ανυπακοής, απειθαρχίας στις αντιλαϊκές επιλογές της Ευρωπαϊκής Ενωσης, των κυβερνήσεων που την υπηρετούν πιστά μέσω των κομμάτων του ευρωμονόδρομου, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και με την ευρωλάγνα στήριξη του ΣΥΝ.

Ο χρόνος που απόμεινε μέχρι την Κυριακή της 13ης του Ιούνη είναι λίγος, όμως ταυτόχρονα, υπάρχει μεγάλη εμπειρία σε όλους, για την αποτελεσματικότερη οργάνωση και βοήθεια στην εκλογική μάχη. Πρόκειται για πολύ σημαντική μάχη που δεν πρέπει να υποτιμηθεί καθόλου. Η κάθε ψήφος μετράει στο συνολικό αποτέλεσμα, στο κέρδισμα ευρωβουλευτών.

Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ έχουν ήδη τυπωθεί και έχουν αποσταλεί στις Κομματικές Οργανώσεις. Με το ψηφοδέλτιο στο χέρι πρέπει να πάμε παντού. Να μπούμε σε όλα τα σπίτια, σε όλους τους χώρους δουλιάς, να μοιράσουμε το ψηφοδέλτιο του αγώνα. Αυτή η Κυριακή 6 Ιούνη, είναι μέρα πανεξόρμησης για τις ΚΟ όλης της χώρας. Με το «Ριζοσπάστη» και το ψηφοδέλτιο στο χέρι, να φτάσουμε παντού. Να κάνουμε αυτή την Κυριακή και τις επόμενες μέρες που ακολουθούν πραγματικό σταθμό στην προεκλογική δράση του Κόμματος. Για ένα ΚΚΕ πολύ δυνατό - πραγματική δύναμη για το λαό.


ΣΕΛ.  3

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ
Πλούσια δραστηριότητα του ΚΚΕ

Το ΚΚΕ συνεχίζει την εξόρμηση ενημέρωσης των λαϊκών στρωμάτων. Χαρακτηριστικό των συγκεντρώσεων είναι η συμμετοχή ανθρώπων, που ενώ δεν είχαν ψηφίσει ΚΚΕ στις εθνικές εκλογές, τώρα δηλώνουν ότι το ψηφοδέλτιο του Κόμματος είναι η επιλογή τους για τις ευρωεκλογές. (Φωτό: από τη χτεσινή συγκέντρωση στο Αγρίνιο)


ΣΕΛ.  6   -   12


ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ
Εκβιάζουν οι Γερμανοί της HDW

Οι «σωτήρες», στους οποίους το ΠΑΣΟΚ παρέδωσε τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, κατέθεσαν αγωγή, διεκδικώντας αποζημίωση για ζημιές, που, δήθεν, υπέστησαν από συμβάσεις των ναυπηγείων!


ΣΕΛ.  27
ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΟ ΙΡΑΚ
Βρέθηκαν οι νέοι «Τσολάκογλου»

Ενα μπαράζ συντονισμένων βομβιστικών επιθέσεων έσειε την ιρακινή πρωτεύουσα, καθώς ανακοινώνονταν ο νέος διορισμένος Πρόεδρος και η «κυβέρνηση» του Ιράκ, που διαδέχονται το «Κυβερνητικό Συμβούλιο»


ΣΕΛ.  16
ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Προεκλογικά φούμαρα στους αγρότες

Με την επανάληψη των προεκλογικών υποσχέσεων, επιχειρεί η κυβέρνηση να ξεγελάσει τους αγρότες, μπροστά στις ευρωεκλογές, ενώ έβαλε την υπογραφή της στην αναθεώρηση της ΚΑΠ


ΣΕΛ.  26
ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ
Απεργούν αύριο για μόνιμη δουλιά

Πανελλαδική απεργία πραγματοποιούν αύριο οι συμβασιούχοι. Σε μαζική συμμετοχή καλεί το ΠΑΜΕ και διοργανώνει συγκέντρωση στην Ομόνοια, στις 11.30 π.μ.


ΣΕΛ.  29

Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ