Σελ. /40
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 5 Μάη 2010 - 2η έκδοση - αριθ. φύλλου: 10661

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Την Παρασκευή 7 Μάη ξεκινά το 10ο Συνέδριο

Με σύνθημα «Ο κομμουνισμός είναι η νιότη του κόσμου, η ΚΝΕ η Οργάνωσή μας», ξεκινούν οι εργασίες του Συνεδρίου της ΚΝΕ, την Παρασκευή 7 Μάη, που ολοκληρώνονται την Κυριακή 9 Μάη.


ΣΕΛ.  20  -  21

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ η απάντηση του λαού στην αγριότητα του κεφαλαίου

Συγκεντρώσεις σε 68 πόλεις σε όλη τη χώρα:

Αθήνα, 11 π.μ., Ομόνοια

Θεσσαλονίκη, 10.30 π.μ., Αγαλμα Βενιζέλου

Πειραιάς, 11 π.μ., πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού

Σε κλείσιμο των μικρομάγαζων καλεί η ΠΑΣΕΒΕ

Η κυβέρνηση κατέθεσε το νομοσχέδιο-δήμιο των εργατικών-λαϊκών κατακτήσεων που συναποφάσισε με ΕΕ-ΔΝΤ και στηρίζουν ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ. Ταφόπλακα στην Ασφάλιση.


ΣΕΛ.  6  -  9

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Λαοί της Ευρώπης ξεσηκωθείτε

Με μια συμβολική κίνηση ενάντια στα άγρια αντιλαϊκά μέτρα, οι κομμουνιστές σήκωσαν πανό στην Ακρόπολη με το σύνθημα: «Λαοί της Ευρώπης ξεσηκωθείτε». Κάλεσμα διεθνιστικής πάλης που διαδόθηκε σχεδόν αυτόματα στους άλλους λαούς.


ΣΕΛ.  10   -   11

Φοβούνται το λαό

Λύσσαξαν και χτες τα παπαγαλάκια των αστικών ΜΜΕ ενάντια στην κινητοποίηση του ΚΚΕ στην Ακρόπολη. Οι Λυριτζήδες του «Σκάι» έβγαλαν αντικομμουνιστική χολή, βλέποντας τα πανό της ανυπακοής να στολίζουν το Βράχο της Ακρόπολης. Το ίδιο και άλλα Μέσα, που έχουν αναλάβει εργολαβικά την κατασυκοφάντηση των εργατικών αγώνων και την παραπληροφόρηση του λαού. Ποιος κρατούσε την μπαγκέτα; Η κυβέρνηση. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έλεγε από το πρωί στη ΝΕΤ ότι το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ «συνεχίζουν την καταστροφή του ελληνικού τουρισμού». Το ίδιο και ο υπουργός Εργασίας. Αυτά τα ψέματα επαναλάμβαναν πρόθυμα όλα τα παπαγαλάκια. Γιατί, τάχα, εμπόδιζαν τους τουρίστες να δουν την Ακρόπολη. Μέγα ψέμα που επαναλαμβανόμενο θυμίζει αλήστου μνήμης εποχές, τις μετεμφυλιοπολεμικές, στην αντικομμουνιστική προπαγάνδα. Εχουν το φόβο του λαού, γι' αυτό συκοφαντούν τους αγώνες του. Η προπαγάνδα τους δείχνει ταραχή, μπροστά στην υπεροχή που έχει το δίκιο των εργαζομένων. Σε τούτα δω τα μάρμαρα, δεν πιάνει η κακιά σκουριά τους. Μπορούμε να τους σαρώσουμε. Ολοι στην απεργία με το ΠΑΜΕ! Αντεπίθεση τώρα!




Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ