Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Πέμπτη 13 Ιούλη 2006 - αριθ. φύλλου: 9525

Στείλτε ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στις εκλογές του Οκτώβρη

Παρουσιάστηκε χτες η εκλογική διακήρυξη του συνδυασμού της ΝΑΣ για την υπερνομαρχία Αθήνας - Πειραιά

Ηλίας ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Ηλίας ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Με κεντρικό σύνθημα «Στηρίξτε τη Συνεργασία για την Αντεπίθεση στις τοπικές εκλογές σε Αθήνα και Πειραιά», η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» παρουσίασε χτες την εκλογική διακήρυξή της μπροστά σε πλήθος παραγόντων του μαζικού λαϊκού κινήματος και υποψήφιων δημάρχων που δίνουν τη μάχη μέσα από αγωνιστικά ψηφοδέλτια σε συστράτευση με τη ΝΑΣ.

Παρουσιάζοντας τη διακήρυξη ο υποψήφιος υπερνομάρχης της ΝΑΣ, Γιώργος Μαυρίκος, τόνισε: «Το αποτέλεσμα των εκλογών θα στείλει μήνυμα στο δικομματισμό και τις συμπληρωματικές σ' αυτόν δυνάμεις, θα καταγράψει τη διάθεση των λαϊκών μαζών να υψώσουν κυματοθραύστη που θα δυσκολεύει το πέρασμα της αντιλαϊκής πολιτικής. Μπροστά στην κάλπη μία είναι η απάντηση: Να αλλάξει ριζικά ο συσχετισμός δύναμης, να μειωθούν οι δυνάμεις της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ. Για να ενισχυθεί το λαϊκό κίνημα».

Γιώργος ΜΑΥΡΙΚΟΣ
Γιώργος ΜΑΥΡΙΚΟΣ
Γιάννης ΜΑΝΟΥΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
Γιάννης ΜΑΝΟΥΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

ΣΕΛ.  8   -   9

Associated Press

ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ
Κλιμακώνεται επικίνδυνα ο πόλεμος

Κλιμακώνεται επικίνδυνα η επιθετικότητα του Ισραήλ, καθώς στο στόχο του μπαίνει τώρα ο Λίβανος, μετά την αιχμαλωσία δύο στρατιωτών από την ισλαμιστική «Χεζμπολάχ». Ετσι, πλάι στις πολλαπλές επιθέσεις στη Λωρίδα της Γάζας και τους δεκάδες νεκρούς, χτες το βράδυ, ξεκίνησαν βομβαρδισμοί από αέρα και θάλασσα της Βηρυτού, ενώ αναμενόταν και νέα ανακοίνωση της ισραηλινής κυβέρνησης για παραπέρα μέτρα αντιποίνων.

Την απαράδεκτη στάση της ελληνικής κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ, που συνεχίζουν την πολιτική των «ίσων αποστάσεων», καταγγέλλει, με χτεσινή του ανακοίνωση, το ΚΚΕ.


ΣΕΛ.  16   -   17


ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
Σε πορεία εκτροχιασμού λόγω ελλείψεων

Μόνο 1.700 προσλήψεις μέσω των διαγωνισμών παλιότερων ετών, που βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ υπάρχουν τουλάχιστον 25.000 κενά και θα συνταξιοδοτηθούν 2.500 νοσηλευτές μέχρι το 2007.


ΣΕΛ.  13
ΟΠΑΠ - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Μεθοδεύσεις κατά της τηλεόρασης του «902»

Με «φωτογραφικές» διατάξεις, επιχειρούν να αποκλείσουν το σταθμό από διαγωνισμό για τη μετάδοση των κληρώσεων ΛΟΤΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ και ΠΡΟΤΟ.


ΣΕΛ.  3
ΣΕΒ
Αξιώνουν νέες αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις

Για μεταρρυθμιστική ατολμία κατηγόρησε ο πρόεδρος του ΣΕΒ τις κυρίαρχες πολιτικές δυνάμεις. Είμαστε ενάντια στις μεταρρυθμίσεις που προτείνει ο ΣΕΒ, σχολίασε η Αλέκα Παπαρήγα.


ΣΕΛ.  19

Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ