Τετάρτη 5 Μάη 2010 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΛΑΙΑ

ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΕΣ ΣΦΗΝΕΣ

Ψήφος σε ΠΑΣΠ - ΔΑΠ είναι ψήφος έγκρισης της αντιλαϊκής θύελλας

Είναι χιλιοπαιγμένο το έργο από τις ηγεσίες των ΠΑΣΠ και ΔΑΠ σε κάθε σχολή που επιδιώκουν να μην ταυτιστούν με τη σκληρή αντιλαϊκή πολιτική των κομμάτων τους. Επιδιώκουν έτσι να εγκλωβίσουν μαζικά σπουδαστές, να αξιοποιήσουν την ψήφο τους για να προωθήσουν την πολιτική τους. Γι' αυτό κάνουν ρουσφέτια, αξιοποιούν καθηγητές, παριστάνουν τους φίλους. Ομως η πραγματικότητα είναι άλλη.

Κάθε χρόνο η ΝΔ, διά στόματος κορυφαίων στελεχών της μιλά για έγκριση της πολιτικής της όταν υπερψηφίζεται η ΔΑΠ.

Αντίστοιχα, πέρσι π.χ. που λόγω της αποχής ανέβηκαν τα ποσοστά της ΠΑΣΠ, ο σημερινός πρωθυπουργός πανηγύριζε.

Αυτό το έργο παίζεται κάθε χρόνο! Αυτό το έργο ετοιμάζουν και για φέτος!

Μην κάνεις την ψήφο σου συγχωροχάρτι της αντιλαϊκής θύελλας!

Να την κάνεις βόλι, να σημαδέψεις τους υπεύθυνους της σημερινής κατάστασης, να μαυρίσεις τους εκπροσώπους τους στις σχολές, ΠΑΣΠ και ΔΑΠ.

Η ψήφος σου να πιάσει τόπο με ισχυρή Πανσπουδαστική Κ.Σ.

Στο ίδιο έργο θεατές

Τώρα που υπάρχει ξανά κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, ξαναβγήκαν σαν τα σαλιγκάρια στελέχη της ΠΑΣΠ που παριστάνουν τους διαφωνούντες με τη γραμμή του ΠΑΣΟΚ, για να κρατήσουν στη στρούγκα παιδιά που προβληματίζονται και σιχτιρίζουν για τα αντιλαϊκά μέτρα.

Τα στελέχη της ΠΑΣΠ (πολλά εκ των οποίων είναι σε ηλικία που μπορεί και τα παιδιά τους να έχουν δικαίωμα ψήφου στις φοιτητικές!) έχουν θητεύσει στη μεγάλη του Λαλιώτη σχολή και ξέρουν πώς να κάνουν το άσπρο μαύρο.

1999: Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει συμφωνήσει και συμμετείχε ενεργά στο σφαγιασμό του λαού της Γιουγκοσλαβίας (πρωθυπουργός Σημίτης, υπουργός Εξωτερικών Παπανδρέου). Η ΠΑΣΠ έλεγε ότι διαφωνεί και προσπαθεί να αλλάξει το ΠΑΣΟΚ.

2001: Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει συμφωνήσει και συμμετείχε ενεργά στο σφαγιασμό του λαού του Αφγανιστάν (πρωθυπουργός Σημίτης, υπουργός Εξωτερικών Παπανδρέου). Ακόμα και σήμερα υπάρχει στρατός κατοχής και με ελληνική συμμετοχή. Η ΠΑΣΠ εξακολουθεί να λέει ότι προσπαθεί να αλλάξει το ΠΑΣΟΚ.

2003: Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει συμφωνήσει και συμμετέχει ενεργά στο σφαγιασμό του λαού του Ιράκ (πρωθυπουργός Σημίτης, υπουργός Εξωτερικών Παπανδρέου). Η ΠΑΣΠ διαδήλωνε δήθεν ενάντια στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, δήθεν για να αλλάξει.

2010: Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει συμφωνήσει και συμμετέχει ενεργά στο σφαγιασμό του λαϊκού εισοδήματος και των λαϊκών δικαιωμάτων. Η ΠΑΣΠ ξανά λέει ότι θα αλλάξει το ΠΑΣΟΚ.

Το έργο αυτό το έχουμε δει εκατοντάδες φορές. Το ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζει γι' αυτό άλλαξε εσύ!

Στείλε μήνυμα ανυπακοής και αντεπίθεσης με ισχυρή Πανσπουδαστική Κ.Σ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ