Παρασκευή 18 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ
GAME OVER

1. Και μόνο η παρουσία της Ιεράς Συνόδου αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει Θεός. Διότι, αν υπήρχε, θα την είχε αποσύρει σαν ελαττωματική παρτίδα.

2. Η αθλιότητα των εκκλησιαστικών κύκλων δεν τελειώνει ποτέ. Αντιθέτως, κάθε σκάνδαλο ανανεώνει τους παίκτες της, που συνεχίζουν με άλλα ονόματα να παίζουν στα ίδια.

3. Τον Χριστόδουλο πρόδωσε η τηλεόραση, η μόνη θεότητα την οποία υπηρέτησε πιστά. Τώρα την αποφεύγει σαν τον διάβολο και κρύβεται μόλις εκείνη κάνει την εμφάνισή της. Είναι σίγουρο πως αυτές τις μέρες ετοιμάζει τον αφορισμό της.

4. Η απόλαυση της διαφθοράς, η φετιχοποίηση της αμαρτίας και το πάθος για κοσμική ζωή θα πρέπει ν' αποτελέσουν θέμα συμποσίου για όλους τους νέους θεολόγους. Ενα συμπόσιο αφιερωμένο στον Χριστόδουλο, όπου θα λάβουν μέρος οι ζωντανοί θρύλοι της Εκκλησίας Γιοσάκης - Βαβύλης και τ' άλλα τα παιδιά.

5. Οι μωρές παρθένες. Τον πρώτο τον ξεγέλασε ένας ντίλερ πρέζας και του απέσπασε έγγραφο με το οποίο όχι μόνο δεν πήγε φυλακή αλλά βρήκε δουλιά στη Δίωξη Ναρκωτικών. Τον δεύτερο τον ανέλαβε και φυσικά τον ξεγέλασε η Μοσάντ. Τον τρίτο, της γνωστής Χρυσοπηγής, ξεγέλασε επίσης κάποιος και του έκανε πάσα ένα περίστροφο. Είπατε τίποτα, άγιοι πατέρες;

6. Το θέαμα δεν έχει πια ανάγκη τη βατικάνια εμφάνιση του αρχιεπισκόπου και τη λατρεία του για εξουσία. Τώρα τον φτύνει αργά, όπως ακριβώς τον μάσησε. Game over! Ο τύπος δεν πουλάει πια.


του
Γιώργου ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ