Σάββατο 6 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Για να πετάνε πολύ πέρα απ' τα σύνορα...

«Το προηγούμενο τριήμερο ισραηλινό ιπτάμενο ραντάρ (τάνκερ;) πέταξε ανατολικά της Κρήτης προκειμένου να κάνουν άσκηση ανεφοδιασμού ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη. Πρόκειται για συνέχεια της ελληνοϊσραηλινής άσκησης "Ενδοξος Σπαρτιάτης" που έγινε στις αρχές του καλοκαιριού σε τρεις φάσεις. Σημειώνεται πως η εκπαίδευση στον εναέριο ανεφοδιασμό είναι επ' ωφελεία της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας αφού για να εκπαιδεύσει το προσωπικό της αναγκάζεται να μισθώνει ιπτάμενα τάνκερ με υψηλό κόστος» (το ρεπορτάζ στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

Πάει κι η ...Κρήτη

«Με τουλάχιστον 4.000 "μπαλωθιές" μία οικογένεια Χανιωτών γιόρτασε τον ερχομό του νέου μέλους της (...) σκορπώντας τον τρόμο και τον πανικό στους περιοίκους που έντρομοι έσπευδαν να τηλεφωνήσουν στο τηλεφωνικό κέντρο της Αμεσης Δράσης (...) οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον πατέρα του νεογέννητου, τον παππού και τη γιαγιά του καθώς και έναν ακόμα συγγενή» (το ρεπορτάζ στο ΕΘΝΟΣ).

Τόσο παλιό

«Η αλλαγή υπουργών δεν καταλήγει πουθενά. Ο ένας φεύγει, ο άλλος έρχεται κι ωστόσο όλοι τους συνεχίζουν τα ίδια μέτρα, τις ίδιες ακολασίες, τις ίδιες υπερβολές. Δεν έχει καμιά σημασία ποιος είναι ο υπουργός. Το ελάττωμα βρίσκεται στο σύστημα» (Τόμας Πέιν, Αγγλος διανοούμενος, διακόσια χρόνια πριν / ΤΑ ΝΕΑ).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ