Πέμπτη 17 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Οι αγορές

«Τις επόμενες ημέρες έως τις εκλογές αναμένεται να σταλούν κι άλλα μηνύματα από τις αγορές (...) το περιεχόμενό τους δεν μπορεί να αγνοηθεί (...) στις αγορές στηρίζεται η Ελλάδα για να πληρώνει μισθούς, επιδόματα και συντάξεις, για να χρηματοδοτήσει απρόσκοπτα την εξυπηρέτηση του υπέρογκου χρέους» (από το κύριο άρθρο στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

Το μεροκάματο

«Το βιογραφικό σημείωμα πρέπει να είναι σύντομο, το πολύ 2 σελίδες και να περιέχει τις σημαντικές πληροφορίες (...) Μην αναφέρεστε σε οικονομικές απαιτήσεις» (η συμβουλή από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Οι εκλογές

«Τι έχουμε πάθει; Εχουμε όλοι "τυφλωθεί" από το επικοινωνιακό παιχνίδι και ξεχνάμε πως άλλο το καλό μπλα μπλα στην τηλεόραση και άλλο η διαχείριση σοβαρών υποθέσεων του κράτους; Σημαντική ευθύνη έχουμε και όλοι εμείς που καταστήσαμε διαμορφωτές της κοινής γνώμης ανθρώπους που γνωρίζαμε κατά βάθος ότι ήταν "νούλες". Λίγο το κυνήγι της τηλεθέασης, λίγο το παιχνίδι των δημοσίων σχέσεων μπέρδεψε αυτούς που κάνουν για τηλεκονφερασιέ με αυτούς που παίρνουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μας» (ο Α. Παπαχελάς στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Το εμπόριο

«Πρώην πρύτανης, τεχνικός που παραλάμβανε - πιστοποιούσε τις ποσότητες - διοικητικός υπάλληλος με ιδιόκτητη εταιρεία πετρελαιοειδών και πέντε μέλη επιτροπών κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για την υπεξαίρεση τουλάχιστον 5 εκατομμυρίων λίτρων πετρελαίου (...) το ακριβές ποσό της ζημιάς φέρεται ότι αντιστοιχεί προς ένα ευρώ το λίτρο» (το θέμα στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ