Τρίτη 2 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

Βομβιστής «εν ενεργεία». «Για πρώτη φορά η ΕΛ.ΑΣ. έχει στα χέρια της έναν βομβιστή "εν ενεργεία" και μάλιστα με όλα τα πειστήρια ανά χείρας. Η ταυτότητα του δράστη, που τραυματίσθηκε από τη βόμβα που έσκασε στα χέρια του το βράδυ του Σαββάτου στον Πειραιά, δεν έγινε γνωστή, αλλά οι πληροφορίες τον περιγράφουν Ελληνα, γύρω στα 35-40, γεροδεμένο και με ύψος περίπου 1,80. Νοσηλεύεται στην εντατική του "Ευαγγελισμού" και δεν κινδυνεύει η ζωή του. Η Αντιτρομοκρατική ξεκίνησε εκτεταμένες έρευνες στον αντιεξουσιαστικό χώρο» (Από το πρωτοσέλιδο της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ).

«Παρακλάδια»!: «Είναι η πέμπτη φορά που οι αστυνομικές αρχές έρχονται αντιμέτωπες με τρομοκράτες. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να φανούν πιο... τυχερές και αποτελεσματικές... Για παρακλάδια του "ΕΛΑ" ή"Λαϊκή Αντίσταση"κάνει λόγο η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία» (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ)

«Καλό χαρτί»: «Πρέπει να σημειωθεί ότι η υπόθεση της τρομοκρατίας είναι στα υπ' όψιν της κυβέρνησης ως ένα κρυμμένο καλό χαρτί για εσωτερική χρήση. Και τούτο διότι αν, όπως όλα δείχνουν, η Αστυνομία βρίσκεται κοντά σε συλλήψεις για την τρομοκρατία, αυτό θα μπορούσε να καταγραφεί ως η μεγαλύτερη επιτυχία της κυβέρνησης Σημίτη» (Γ. Χρ. Παπαχρήστος - ΝΕΑ).

Αλάθητη η «17Ν»! «Οι ηγέτες της 17Ν δεν κάνουν λάθη, είναι οι ίδιοι πολύ προσεκτικοί και το στοίχημα, αν θέλετε, δεν είναι να τους βρούμε απλώς, να τους δείξουμε με το δάχτυλο, αλλά να τους συλλάβουμε υπό συνθήκες τέτοιες που θα επιτρέψουν τη δίωξή τους» (Τόμας Μίλερ - ΝΕΤ).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ