Σάββατο 6 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

Τρεις ή...«Τρεις άνδρες συνομηλίκους του Σάββα Ξηρού, του αυτού κοινωνικού και πολιτικού προφίλ, που επισκέπτονταν συνωμοτικά την γκαρσονιέρα της οδού Πάτμου, αναζητεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα η ΕΛ.ΑΣ.» («ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).

... Δύο! «Οι διωκτικές αρχές αναζητούν έναν άνδρα και μία γυναίκα, συνεργάτες του Σ. Ξηρού, οι οποίοι ήταν μαζί του το περασμένο Σάββατο ως τη στιγμή που εξερράγη η βόμβα την οποία μετέφερε» («ΒΗΜΑ»).

Οι «πρώην» ή...«Δύο "πρώην" στο χώρο της τρομοκρατίας μίλησαν στις διωκτικές αρχές! Οι καταθέσεις τους χαρακτηρίζονται πολύτιμες τόσο για πρόσωπα όσο και για γιάφκες της 17Ν και άλλων οργανώσεων. Προσήλθαν αυτοβούλως και περιγράφονται ως πρόσωπα άγνωστα μέχρι σήμερα και με λευκό ποινικό μητρώο» («ΝΕΑ»).

... ο φαντάρος! «Νέα τροπή παίρνουν οι έρευνες για την τρομοκρατία, μετά τις πληροφορίες που έδωσε φαντάρος και την ανακάλυψη των αποτυπωμάτων Ξηρού στη δολοφονία Περατικού. Ο Ξηρός θεωρείται παιδί του Τσουτσουβή, ο οποίος έκανε την "ανταρσία" και μετέτρεψε τη "17 Νοέμβρη" σε εκτελεστικό όργανο της "Στάζι"» («ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

Πάλι λίστες...«Το επιτελείο της "17 Νοέμβρη" δεν κοιμάται πια ήσυχα. Ο κλοιός των διωκτικών Αρχών έχει σφίξει γύρω του. Λίστα με ονόματα τρομοκρατών φαίνεται ότι είναι ήδη έτοιμη. Ο Σάββας Ξηρός αποδεικνύεται στέλεχος της οργάνωσης. Ετοιμαζόταν για μεγάλο χτύπημα στο ΟΛΠ» («ΕΘΝΟΣ»).

Γιατί άραγε... «Ενα κλίμα αυτοσυγκράτησης επικρατεί από χθες στις ελληνικές και ξένες υπηρεσίες σε σχέση με την πορεία των ερευνών για την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν» (Αλ. Παπαχελάς - «ΒΗΜΑ»).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ