Τετάρτη 17 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

Πάει μακριά η βαλίτσα...«...Το κουβάρι είναι μακρύ, στοιχεία υπάρχουν, αλλά χρειάζεται χρόνος να αξιολογηθούν - είπε ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης σε συνεργάτες του κατά τη διάρκεια σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου για τη 17Ν» (Π. Σώκος -«ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

Η θεωρία των «σταδίων»! «Σε δύο στάδια θα γίνουν οι συλλήψεις για την τρομοκρατία, καθώς αρχικά και σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να συλληφθεί νεότερη γενιά στελεχών, ενώ θα ακολουθήσουν αργότερα οι συλλήψεις της ιστορικής ηγεσίας. Το θέμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, συζητήθηκε στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του "πρωινού καφέ", όπου ο πρωθυπουργός τόνισε στους συνεργάτες του ότι το "κουβάρι" που ξετυλίγεται είναι μακρύ και απαιτεί καιρό» (Β. Σκουρής - «ΕΘΝΟΣ»).

Η «κορύφωση» αργεί...«Για θεαματικές κινήσεις με συλλήψεις τις προσεχείς ημέρες προϊδεάζουν οι αρχές ασφαλείας, που μέχρι στιγμής ξετυλίγουν με αργές και μεθοδικές κινήσεις το κουβάρι της τρομοκρατίας... Ωστόσο η κορύφωση με το σασπένς - η ώρα του αρχηγού; - θα έρθει αργότερα. Δεν αποκλείεται και μετά το καλοκαίρι»(!)» (Γ. Πολίτης - «ΝΕΑ»).

Ονόματα στην πυρά: «Ενα όνομα που είχε αναφερθεί προ ημερών, και μάλιστα ως αυτό του αρχηγού, στην υπόθεση της τρομοκρατίας έφεραν και πάλι χθες στη δημοσιότητα με ρεπορτάζ τους τηλεοπτικά κανάλια. Αφορμή ήταν η έρευνα από αστυνομικούς που έγινε σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, στη Γιαννιτσού Φθιώτιδας, απ' όπου κατάγεται. Οπως έγινε γνωστό η έρευνα αφορούσε τον Αλέξανδρο (ή Αλέξη ή Ακη όπως ήταν γνωστός στο χωριό) Γιωτόπουλο, γιο του Δημητρίου και εγγονό του Παρνασσού Γιωτόπουλου» («ΝΕΑ»).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ