Τρίτη 6 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

«Ολοι μαζί». «Οι καταγεγραμμένες επαφές του Γιωτόπουλου και του Κουφοντίνα με στελέχη της ΕΥΠ και διακεκριμένους παρακρατικούς επιβεβαιώνουν τη νέα σχέση την οποία βεβαίως αγνοούσαν οι πιστολάδες, οι Ξηροί και οι φίλοι τους, οι "πολεμικές μηχανές" που είχε δημιουργήσει η οργάνωση από το 1980 και μετά. Είναι πλέον σίγουρο ότι όλοι μαζί, "17 Νοέμβρη", πράκτορες της ΕΥΠ και διακεκριμένοι παρακρατικοί, συνδεδεμένοι με επιχειρηματικές δυνάμεις, συνέθεσαν ένα καινούριο σύνολο, μια σύγχρονη εκδοχή του παρακράτους». (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής)

Αδιαμφισβήτητη διαπίστωση. «Οταν ο αρμόδιος δικαστικός λειτουργός διαβεβαιώνει ότι οι συνθήκες κράτησης των κατηγορουμένων για τρομοκρατία είναι πολύ καλές και την επομένη αίρει ορισμένες από τις απαγορεύσεις, σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα. Κι όταν τη μεθεπομένη αίρονται κι άλλες απαγορεύσεις για τους κρατουμένους, τότε το πρόβλημα είναι ακόμη μεγαλύτερο. Κι είναι προφανές ότι αν δεν υπήρχε η διαμαρτυρία Γιωτόπουλου θα συνεχιζόταν το καθεστώς της πλήρους απομόνωσης. Κατά παραβίαση νόμων και διατάξεων». (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ)

Αποχωρήσεις; «Αποκαλυπτικό σχετικά με τις κινήσεις των Βρετανών πρακτόρων που συμμετείχαν στις έρευνες για την εξάρθρωση της τρομοκρατίας ήταν το χθεσινό ρεπορτάζ του "Α.Τ.". Οπως ανέφεραν έγκυρες πηγές, τις τελευταίες ημέρες οι Βρετανοί έχουν υποστείλει τη δράση τους γύρω από την έρευνα για την τρομοκρατία, ενώ παράλληλα άλλες πληροφορίες αναφέρουν, ότι η Σκότλαντ Γιαρντ σταμάτησε την εμπλοκή της αποχωρώντας από την Ελλάδα». (ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ Ρίζου)



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ