Τρίτη 3 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

«Αναθερμαίνεται»... το ειδύλλιο; «Ο Κώστας Λαλιώτης αναθέρμανε τη συζήτηση γύρω από την προσέγγιση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝ και ο Νίκος Κωνσταντόπουλος ευγενικά την "πάγωσε", κάνοντας πως δεν άκουσε, κατά την κοινή εμφάνισή τους στην παρουσίαση του υποψηφίου δημάρχου Ξάνθης Κώστα Γούναρη, που προέρχεται από τον ΣΥΝ και στηρίζεται από το κυβερνών κόμμα» (Νίκος Ρούμπος -ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Και «διακυβέρνηση»...: «Αλλο ένα άνοιγμα - "με την προοπτική ευρύτερης, μακράς πνοής συνεργασίας και στο επίπεδο της διακυβέρνησης της χώρας" - προς τον Συνασπισμό έκανε το ΠΑΣΟΚ, με κίνηση του γραμματέα του Κώστα Λαλιώτη» (Γιάννης Διακογιάννης - ΝΕΑ).

Συνεργασία-πρόκριμα: «Αυτή ακριβώς η αλλαγή των δεδομένων καθιστά περισσότερο από ποτέ αναγκαία τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων... Μια συνεργασία που εφόσον πετύχει (σ.σ. στις δημοτικές εκλογές), θα μπορέσει ενδεχομένως να αποτελέσει πρόκριμα και για μελλοντική συνεργασία και στις βουλευτικές εκλογές» (Από το κύριο άρθρο των ΝΕΩΝ).

Γκάλοπ για «όλους»: «Ικανοποιημένοι εμφανίζονται όλοι σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Κάππα Research, η οποία δημοσιεύτηκε στο "Βήμα της Κυριακής". Στη Χαριλάου Τρικούπη χαμογελούν συγκρατημένα, καθώς ύστερα από πολύ καιρό βλέπουν να βελτιώνονται οι αρνητικοί δείκτες για την κυβέρνηση και τον κ. Σημίτη, ενώ στη Ρηγίλλης τονίζουν με έμφαση ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα και ότι η ΝΔ συνεχίζει να προηγείται του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα με σημαντική διαφορά» (Γιάννης Πολίτης - ΝΕΑ).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ