Πέμπτη 5 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

Εγκλημα διαρκείας... «Εγκλημα στον Κηφισό χθες και για τρίτη φορά μέσα σε δύο μήνες. Το ποτάμι πλημμύρισε προκαλώντας μεγάλες καταστροφές σε υπόγεια και καταστήματα. Παρά το "επιτυχημένο" τεστ ετοιμότητας της περασμένης εβδομάδας, μία ώρα βροχόπτωση ήταν αρκετή για να παρασύρει τα αναχώματα που είχαν στηθεί με σάκους άμμου, ενώ και πάλι η κινητοποίηση έγινε με μεγάλη καθυστέρηση» (ΝΕΑ).

Ολιγωρία «γραμματείας»... «Η εγκληματική ολιγωρία των αρμοδίων "έπνιξε" για μία ακόμη φορά χθες την Αθήνα, που βρέθηκε στο έλεος μιας νέας σφοδρής θεομηνίας μιάμιση ώρα αφότου η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας είχε διατάξει "λήξη συναγερμού" και "χαλάρωση" των μέτρων ετοιμότητας, επειδή δεν ανέμενε έκτακτα καιρικά φαινόμενα!» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Ποτάμι-δαίμονας!: «Τρομο-Κηφισός και το κακό τρίτωσε. Ο εφιάλτης για τους κατοίκους του Μοσχάτου και του Ρέντη ζωντάνεψε χθες και ο ποταμός που υπερχείλισε και πάλι παρέσυρε -μαζί με τα άλλα - και τις προσευχές τους να σταματήσει η βροχή» (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Στον ύπνο... «Για τρίτη συνεχόμενη φορά οι βροχές στον Κηφισό έπιασαν στον ύπνο την κυβέρνηση, ενώ τα νερά παρέσυραν στο διάβα τους και τον Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Δημ. Παπανικολάου, ο οποίος πλήρωσε το τίμημα της αδράνειας που επέδειξε η υπηρεσία του» (ΕΘΝΟΣ).

«Πολιτικές πλημμύρες»... «Η κυβέρνηση είναι δέσμια των μεγαλοεργολάβων. Στον Κηφισό επιβεβαιώνεται αυτό που ήδη γνωρίζουμε από το αεροδρόμιο των Σπάτων, το Μετρό της Αθήνας, την ΠΑΘΕ, τα ολυμπιακά έργα, κλπ... Οι πλημμύρες είναι πολιτικές με την έννοια ότι δείχνουν την υποδούλωση της κυβέρνησης και του μεγαλύτερου τμήματος της πολιτικής τάξης στα εργολαβικά συμφέροντα» (Γ. Κύρτσος - ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ