Τρίτη 17 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

«Παιχνίδι εντυπώσεων». «Στόχος όλων αυτών των "αποκαλύψεων" δεν είναι άλλος από το να δημιουργηθεί ένα πολιτικό πλαίσιο για τη διεξαγωγή της δίκης, αλλά και το κατάλληλο κλίμα για τους ίδιους τους κατηγορουμένους και ιδίως για τον Σάββα Ξηρό. Σε αυτό το παιχνίδι των εντυπώσεων μοιάζει ορισμένες φορές να ενδίδουν και οι αρχές είτε με βολικές διαρροές, είτε ακόμα και με ενέργειες όπως η σύλληψη της Σωτηροπούλου που ερμηνεύθηκε ως μήνυμα σκλήρυνσης από την πλευρά της κυβέρνησης, κυρίως λόγω της χρονικής στιγμής που επελέγη». (Από το άρθρο των ΝΕΩΝ)

Η πηγή των «αποκαλύψεων». «Στη χώρα μας το περί την τρομοκρατία σίριαλ συνεχίζεται με ευθύνη της κυβέρνησης, που πάλι χρησιμοποιεί τα μέσα ενημέρωσης. Οι πληροφορίες, οι διαρροές, οι αποκαλύψεις έχουν την ίδια επίσημη πηγή και δε θα έβλεπαν το φως της δημοσιότητας αν δεν το επιθυμούσαν οι "χειριστές" της υπόθεσης» (Σοφία Βούλτεψη - ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ).

Μαύρη γραφίδα: «Μια κουκούλα πλανάται πάνω από το δημόσιο διάλογο στη χώρα. Η κουκούλα της σταλινικής Αριστεράς. Αυτή που ελαφρά την καρδία χαρακτηρίζει "μακαρθισμό" τη συγκέντρωση σε ένα βιβλίο δημοσιευμένων απόψεων (σ.σ. του Μ. Βασιλάκη). Αυτή που χαρακτηρίζει "πράξη δημοκρατίας" την καταγγελία ακροδεξιών τρομοκρατών και "χαφιεδισμό" την καταγγελία ακροαριστερών τρομοκρατών» (Πάσχος Μανδραβέλης - ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ)

Ευχαριστίες...«Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μαρκ Γκρόσμαν, κατά τη συνάντησή του με τον κ. Παπανδρέου, ευχαρίστησε την ελληνική κυβέρνηση για τις προσπάθειες που καταβάλλει για λογαριασμό της Τουρκίας στην ΕΕ» (Κύρα Αδάμ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ