Πέμπτη 16 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

Ο «συνδετικός κρίκος»: «Δεν είναι αρμοδιότητα της "Κ" να αποφανθεί για το εάν η "17 Νοέμβρη" είχε πραγματική σχέση με την υπόθεση των εκβιασμών, ή απλώς ο καταγγελλόμενος εκδότης αποσπούσε χρήματα εκμεταλλευόμενος τον φόβο, που αυτή η οργάνωση προκαλούσε στους μεγαλοεπιχειρηματίες. Εάν συμβαίνει το πρώτο, η υπόθεση θα προσλάβει άλλου είδους διαστάσεις, δεδομένου ότι ο μόνος δυνατός συνδετικός κρίκος μεταξύ του καταγγελλόμενου εκδότη και των τρομοκρατών είναι κύκλοι των μυστικών υπηρεσιών. Εάν συμβαίνει το δεύτερο, η υπόθεση αποσυνδέεται από την έρευνα για την τρομοκρατία, αλλά διατηρεί το ενδιαφέρον της» (Από το άρθρο της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ»).

Αβάσιμες ανησυχίες...: «Η κυβέρνηση, που ήταν αυτές τις ημέρες ο βασικός διακινητής του σημειώματος Αγγελοπούλου, επιχειρεί έναν ακραίο συμψηφισμό, τρεις μήνες πριν ξεκινήσει η δίκη των κατηγορουμένων για τη συμμετοχή στη 17 Νοέμβρη, αλλά και λίγο πριν από την αναμενόμενη σύλληψη μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης ΕΛΑ... Η κυβέρνηση θέλει να περάσει το μήνυμα ότι η τρομοκρατία στην Ελλάδα έχει ρίζες και στο αντίθετο άκρο, αξιοποιώντας ένα σημείωμα το οποίο είχε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα στα συρτάρια της...» (Από το άρθρο του «ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ»).

Αξιοθαύμαστη «ευαισθησία»...: «Μου αρέσει η ευαισθησία. Αλλά τι σόι ευαισθησία είναι αυτή που μαζεύει διαδηλωτές εναντίον της Ευρωπαϊκής Ενωσης στο Ναύπλιο και δε ρίχνει ούτε μία ματιά στα δύο εκατομμύρια παιδιά που πεθαίνουν ετησίως από έλλειψη εμβολίων ή στα τρία εκατομμύρια παιδιά που είναι φορείς του AIDS» (Ι. Κ. Πρετεντέρης - «ΒΗΜΑ»).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ