Σάββατο 5 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Καθαρές θέσεις

«Στις ευρωεκλογές, στις 13 Ιουνίου, ο λαός έχει δύο επιλογές: ή να αποδεχτεί τη φτώχεια, τη μιζέρια, την εκμετάλλευση και την ευρωϋποταγή ή να σηκώσει το κεφάλι ψηλά, να προχωρήσει μπροστά και να στηριχτεί στα πόδια του ψηφίζοντας KKE. Στη θέση αυτή συνοψίζεται το περιεχόμενο χτεσινής ομιλίας, στη Λάρισα, του επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του KKE Θανάση Παφίλη. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής μιλώντας ενώπιον αγροτών τούς κάλεσε να μην ψηφίσουν συναισθηματικά και παραδοσιακά, αλλά να θέσουν ως μοναδικό κριτήριο για την ψήφο τους τα προσωπικά τους συμφέροντα και τα συμφέροντα του τόπου». (Το ρεπορτάζ στα ΝΕΑ)

«Εκσυγχρονισμός»
στο... φακέλωμα

«Το υπουργείο Δημόσιας Διοίκησης προχωρεί στο ηλεκτρονικό φακέλωμα των δημοσίων υπαλλήλων στους χώρους εργασίας τους. Ολα τα θέματα που έχουν σχέση με το εργασιακό καθεστώς τους - από τις άδειες, τις μετακινήσεις, τις απουσίες, τις "κοπάνες" ως τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα - θα καταγράφονται λεπτομερώς. Το Ηλεκτρονικό Σύστημα Διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων που θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο της Κοινωνίας της Πληροφορίας θα καλύπτει όλες τις υπηρεσίες του Δημοσίου και θα κοστίσει 1.757.000 ευρώ». (Το ρεπορτάζ στο ΒΗΜΑ)

Μπους &... CIA

«Ο 51χρονος, ελληνικής καταγωγής διευθυντής της CIA Τζορτζ Τένετ υπέβαλε χθες στον πρόεδρο Μπους την (από καιρού φημολογούμενη) παραίτησή του "για προσωπικούς λόγους". Στην πραγματικότητα ο Τένετ απομακρύνεται ως εξιλαστήριο θύμα, για τις "αμαρτίες" της αμερικανικής κυβέρνησης, αναφορικώς με την τραγωδία της 11ης Σεπτεμβρίου και το τέλμα στο Ιράκ, όπου έχουν αφήσει τα κόκαλά τους περισσότεροι από 800 Αμερικανοί στρατιώτες». (Το ρεπορτάζ στο ΕΘΝΟΣ)



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ