Σάββατο 3 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Οι νικητές

«Μεταξύ των ιδιαίτερα ικανοποιημένων είναι βέβαια και οι πολυεθνικές χορηγοί της διοργάνωσης. Η Master Card, η Hyundai και η Coca Cola, που έχουν εξασφαλίσει το δικαίωμα να διαφημίζονται στα στάδια, ελπίζουν να δουν τις πωλήσεις τους να εκτοξεύονται. Η διοργάνωση εξελίσσεται σε ένα παγκόσμιο γεγονός, κάτι που ικανοποιεί ιδιαίτερα τους χορηγούς, δήλωσε ο Λαρς Κρίστερ Ολσον, διευθύνων σύμβουλος της UEFA» (το ρεπορτάζ στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

Η μπάζα

«Η θετική ατμόσφαιρα τόνωσε επίσης την οικονομία καθώς αύξησε την ιδιωτική κατανάλωση σε επιμέρους κλάδους όπως οι βιομηχανίες ένδυσης - υπόδησης, οι αλυσίδες τροφίμων, τα γραφεία ταξιδίων κλπ. Το ποδόσφαιρο κάνει καλό στην εικόνα της χώρας, στην οικονομία, σε όλους μας» (ο Μανώλης Κοττάκης στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

Στην αναμπουμπούλα

«Αλλη μια νίκη κατήγαγε ο επεκτεινόμενος πλέον ως τις εσχατιές της Αττικής μεγαλοκατασκευαστής Μπάμπης Βωβός εις βάρος των αφελών πολιτών της Λαυρεωτικής που επί χρόνια πασχίζουν να προστατέψουν το φυσικό περιβάλλον και την ποιότητα ζωής τους. Την 30ή Ιουνίου, τελευταία ημέρα σχετικής προθεσμίας, πέτυχε να εκδοθεί άδεια για την ανέγερση συγκροτήματος παραθεριστικών οικιών στην προνομιακή θέση Πουνταζέζα με όρους δόμησης όχι τους ισχύοντας αλλά τους προ του 1998. Ετσι θα οικοδομήσει 20.000 τ.μ. αντί των 1.200 που δικαιούται» (ο Γ. Β. στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

Λεμονόκουπες

«Τι θα γίνει με τους περίπου 150.000 ανθρώπους που εργάζονται στα Ολυμπιακά έργα; (...) Πρόκειται για οικογένειες που πληρώνουν νοίκι 80.000 δραχμών για να μείνουν σε ημιυπόγεια δυάρια στα Πατήσια. Πρόκειται για οικογένειες που ο σύζυγος δουλεύει στην οικοδομή και η σύζυγος καθαρίζει σπίτια» (η Μαρία Νταλιάνη στα «ΝΕΑ»).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ