Παρασκευή 23 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Οι αυταπάτες

«Τα νοικοκυριά ανησυχούν για την επόμενη μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων και περιμένουν την εφαρμογή μιας νέας οικονομικής πολιτικής, που θα έχει ως βασικούς άξονες την προσέλκυση ξένων επενδύσεων, την αύξηση των θέσεων εργασίας και την άμβλυνση των κοινωνικών ανισοτήτων. Στο χέρι της κυβέρνησης είναι να μη διαψεύσει τις προσδοκίες που καλλιέργησε κατά την προεκλογική περίοδο» (Ο Πάνος Αμυράς στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).

Οι αγωνίες

«Αν η κυβέρνηση παραμείνει ακίνητη, αν συνεχίσει την ίδια συναινετική πολιτική, τη "δαντελένια" πολιτική απέναντι στους "βαρόνους" της διαπλοκής, τη διαφθορά και το "σύστημα", ενώ συνεχίζονται και εντείνονται οι κοινωνικοί αποκλεισμοί του παρελθόντος, τότε το φθινόπωρο μας περιμένουν οδυνηρές εκπλήξεις» (Ο Γιώργος Τράγκας στη «ΧΩΡΑ»).

Η συνταγή...

«Ριζικές αλλαγές στη φυσιογνωμία, την οργάνωση και τη λειτουργία της ΝΔ επιφέρει ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος με την ομιλία του στο Συνέδριο θα επικυρώσει τη βαθμιαία μετεξέλιξη της φιλελεύθερης παράταξης σε ένα νέο κόμμα με κεντρώο προφίλ» (Ρεπορτάζ Μανώλη Κοττάκη στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

...του «κέντρου»

«Το "κοινωνικό κέντρο" στοχεύει πλέον η ΝΔ και αυτό το μήνυμα θα επιχειρήσει να εκπέμψει μέσα από το 6ο Συνέδριο. Ο νέος όρος που εισάγει στο πολιτικό παιχνίδι η Ρηγίλλης και έρχεται να αντικαταστήσει τον λεγόμενο "μεσαίο χώρο" θεωρείται από στελέχη του Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος ως το "κλειδί" για να επιμηκύνει η ΝΔ την πολιτική κυριαρχία της» («ΤΑ ΝΕΑ»).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ