Τετάρτη 18 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Δεκατέσσερις ώρες...

«Ο 33χρονος εργαζόταν 12-14 ώρες το 24ωρο» (το ρεπορτάζ για τον πρώτο εργάτη νεκρό στο Τραμ, στο ΕΘΝΟΣ).

Δεν πουλάει...

«Ενα από τα στοιχεία που συντελούν να είναι ευχαριστημένη η ΔΟΕ, είναι και τα γεμάτα από θεατές στάδια. Δεν είναι μόνο τα χρήματα που χάνει από τα απούλητα εισιτήρια, αλλά και η διαφήμιση του προϊόντος που πουλάει. Αλλο να δείχνει ότι αυτό κεντρίζει το ενδιαφέρον του κόσμου κι άλλο ότι του είναι αδιάφορο» (ο Γ. Κουκουλάς στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Τζάμπα τα σκάσαμε;

«Μία χώρα που πλήρωσε έξι δισεκατομμύρια ευρώ (δηλαδή κάθε Ελληνας πλήρωσε ένα μηνιάτικο!) για να κλείσουν τα στόματα όσων επί επτά έτη τη λοιδορούσαν, στέκεται αμήχανη σε ένα σκάνδαλο το οποίο λαμβάνει παγκόσμιες διαστάσεις» (το κύριο άρθρο στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).

Αδειες τσέπες

«Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου η εμπορική κίνηση και οι πωλήσεις των καταστημάτων είναι μειωμένες κατά 15-20% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο» (το ρεπορτάζ στο ΒΗΜΑ).

Η αθώα κυβέρνηση

«Υπάρχει ερωτηματικό για το εάν είναι σε γνώση της κυβέρνησης τα θέματα μείωσης κατά 8.000 - 9.000 των 17.000 υπαλλήλων του ΟΤΕ, όπως επίσης της άρσης του υπαλληλικού καθεστώτος απασχόλησης που άνοιξε ο κ. Βουρλούμης» (το ερώτημα στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ