Παρασκευή 10 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

Μαύρη «Το ρεκόρ αυτοκτονιών κατέχουν οι χώρες της Βαλτικής. Στον κατάλογο προηγούνται οι υπερήλικες ενώ αυξητική τάση εμφανίζουν άνθρωποι ηλικίας 15-29 ετών. Οι τρεις αυτές χώρες, που μόλις πριν λίγα χρόνια απέκτησαν την ανεξαρτησία τους, γνωρίζουν σαρωτικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Για να αποδειχτεί μια ακόμα φορά ότι όσο πιο γρήγορα εξελίσσεται μια κοινωνία τόσο περισσότερα μέλη της βάζει στο περιθώριο» (Το σχόλιο του Θ. Θεοδώρου στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

κι άραχνη «Με μπαράζ απολύσεων επιδιώκουν οι διεθνείς αεροπορικές εταιρίες να επωφεληθούν από την κρίση που έχει ξεσπάσει στον κλάδο. Μετά την Αλιτάλια που ανακοίνωσε σχέδιο απόλυσης 5.000 εργαζομένων, σειρά παίρνει η αμερικάνικη Δέλτα η οποία σχεδιάζει 6.000 απολύσεις. Η British έχει ήδη μειώσει το προσωπικό της κατά 13.000 άτομα την τελευταία τριετία» (Τα στοιχεία στα «ΝΕΑ»).

επιλογή ελευθερίας! «Είναι πιθανό να επιτύχει τον εκλογικό στόχο του (σ.σ. Μπους) επωφελούμενος όχι μόνον από την τρομο-υστερία την οποία ο ίδιος καλλιεργεί και υπηρετεί και στην οποία θύματα είναι οι ίδιοι οι Αμερικανοί αλλά και από τις αντιφατικές τοποθετήσεις του αντιπάλου του (σ.σ. Κέρι) που ακολουθεί τις δημοσκοπήσεις και περιορίζεται τώρα να δίνει έμφαση στο κόστος των 200 δισ. δολαρίων της "λάθος επιλογής" (Το κύριο άρθρο στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ