Πέμπτη 30 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Οι αντίπαλοι του Λαλιώτη

«Συχνά ευθύνη έχουν και οι τοπικές κοινωνίες ή πάντως ορισμένα τοπικά συμφέροντα... που αντιδρούν με τόσο υπερβολικό τρόπο, που μοιάζει να προτιμούν τη διαιώνιση του προβλήματος από μια λύση η οποία δε θα είναι της απολύτου αρεσκείας τους» (το κύριο άρθρο στα ΝΕΑ).

Απ' τ' αυτί και στον ψυχίατρο

«Κύρια αιτία των τροχαίων είναι η παραβίαση των κανόνων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ολα αυτά τα διαπράττουν από "μαγκιά", από ασυνειδησία, από αχαρακτήριστη νοοτροπία στην οδική τους συμπεριφορά, από έλλειψη σεβασμού προς τον άλλον» (το κύριο άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Κι από κει στο κάτεργο

«Ο εισαγγελέας Αρείου Πάγου Δημ. Λινός ζητεί οι ανώτατες προβλεπόμενες ποινές να μην είναι μέχρι πέντε χρόνια φυλάκιση, αλλά να μετατραπούν σε κάθειρξη μέχρι και δέκα χρόνια» (το ρεπορτάζ στην ΑΥΓΗ).

Σπρώξτο στην επιτροπή...

«Το πρόβλημα είναι υπαρκτό και τεράστιο. Απ' αυτά τα οποία χρειάζονται ουσιαστική και σε βάθος μελέτη. Και στις περιπτώσεις αυτές η διαδικασία είναι μία και μόνη: συγκρότηση επιτροπής ειδικών...» (το κύριο άρθρο στο ΕΘΝΟΣ).

Ελα ντε...

«Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί είναι φονικό το πέταλο του Μαλιακού και όχι οι κυβερνήσεις (ΟΛΕΣ!..) που το αφήνουν έτσι χρόνια τώρα» (ο Θ. Τσίκας στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ