Πέμπτη 4 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Απολύσεις ίσον κέρδη

«Η απόφαση για εθελουσία έξοδο βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αρκετών αναλυτών με ιδιαίτερα θετικά σχόλια» (το ρεπορτάζ για τις απολύσεις στην «Ιντρακόμ» στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

Ψιλοπράγματα

«Δεν πρέπει να μας απασχολεί η ενδεχόμενη βραχυπρόθεσμη αύξηση της ανεργίας και να μας αναγκάζει να υποθηκεύουμε το μέλλον μας με πρόσκαιρες παροχές» (το απόσπασμα του Τ. Αράπογλου, διοικητή της Εθνικής Τράπεζας, στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).

Ολο και πιο χαμηλά

«Τη χαμηλή τιμή με μια αποδεκτή ποιότητα προσπαθούν να συμβιβάσουν οι καταναλωτές στις καθημερινές αγορές τους, καθώς η οικονομική στενότητα δεν αφήνει πολλά περιθώρια για περιττά έξοδα» (το ρεπορτάζ στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).

Τιμές

«Το Αϊβαλί ...εμπορικό κέντρο της Μυτιλήνης! Αφήνουν στους Τούρκους εμπόρους 250.000 ευρώ την εβδομάδα! "Ηρθα για ψώνια στο Αϊβαλί γιατί εδώ οι τιμές είναι στο ένα τέταρτο των τιμών που βρίσκω στην αγορά της Μυτιλήνης. Ηρθα να ψωνίσω ρούχα και παπούτσια για τα παιδιά μου. Εδώ στο Αϊβαλί αγόρασα δύο ζευγάρια παιδικά παπούτσια με 30 ευρώ. Στη Μυτιλήνη χρειάζονται 60 ευρώ το ζευγάρι"» (το ρεπορτάζ στα «ΝΕΑ»).

Τέκνον Βρούτε

«Αν διακοσμήσατε προσφάτως κάποιο παιδικό δωμάτιο και είστε μέχρι 35 ετών τρέξτε να προλάβετε. Το ΠΑΣΟΚ προκήρυξε διαγωνισμό ιδεών για τη διαμόρφωση του χώρου των γραφείων του σε ολόκληρη την Ελλάδα. Προσοχή όμως, ο χώρος θα πρέπει σε χαρούμενα χρώματα να "εκφράζει το πνεύμα ενός σύγχρονου δημοκρατικού σοσιαλιστικού κόμματος που οραματίζεται μια ανοιχτή συμμετοχική κοινωνία στον 21ον αιώνα". Για ...Καφέ Σαντάν μου ακούγεται» (ο Νίκος Μελέτης στο «ΕΘΝΟΣ»).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ