Τετάρτη 17 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

Πλούσιοι εργαζόμενοι «Ο μέσος καταβαλλόμενος μισθός των εργαζομένων με πλήρη απασχόληση ήταν 1.146,47 ευρώ το Δεκέμβριο του 2003» (η εκτίμηση στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

πτωχός εφοπλιστής «Τα ενοποιημένα αποτελέσματα του Ομίλου Attica Group προ φόρων διαμορφώθηκαν στα 35,2 εκατομμύρια ευρώ, οι ενοποιημένες πωλήσεις ανήλθαν στα 295,4 εκατομμύρια ευρώ, η θυγατρική Blue Star παρουσίασε στο εννεάμηνο ενοποιημένα κέρδη προ τόκων και αποσβέσεων ύψους 29,5 εκατομμυρίων ευρώ με πωλήσεις 106,9 εκατομμύρια ευρώ και καθαρά κέρδη 9,2 εκατομμύρια ευρώ» (το ρεπορτάζ στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).

μια αθώα κλοπή «πήραν (οι διαρρήκτες από το γραφείο του βουλευτή Κ. Γκιουλέκα) την απόρρητη δικογραφία για την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων που συζητάει η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής» (η είδηση στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

«από μέσα»... «Ενας μεγάλος φοριαμός γεμάτος αρχειακό υλικό των συνδικαλιστών της Νέας Δημοκρατίας, με φωτογραφίες μελών, έγγραφα, φακέλους πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων εξαφανίστηκε ως διά μαγείας μαζί με το περιεχόμενό του (...) η διάρρηξη έγινε στον 4ο όροφο της οδού Χίου στην Καισαριανή όπου στεγάζονται όλες οι δυνάμεις των πρώην ΜΑΤ. Στο κτίριο υπάρχουν αποθήκες που φυλάσσονται επικίνδυνα υλικά, όπως χημικά, δακρυγόνα κλπ. που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση διαδηλωτών. Ολα συνηγορούν ότι η διάρρηξη οργανώθηκε "από μέσα"» (το ρεπορτάζ του Γ. Γκιώνη στην «ΑΠΟΦΑΣΗ»).

βολικές αυταπάτες «η Αντιγόνη Λυμπεράκη από το Πάντειο τόνισε δύο ψευδαισθήσεις που κυριαρχούν στους πολίτες για τη μετανάστευση: Οτι μπορούμε με υποστηρικτικές υπηρεσίες - χωρίς να αγγίξουμε τα θέματα της αγοράς εργασίας - να βελτιώσουμε τη θέση των μεταναστών και ότι αρκεί να βρει δουλειά ο μετανάστης - η αγορά θα λύσει το πρόβλημα» (το ρεπορτάζ στην ΑΥΓΗ)



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ