Πέμπτη 18 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Τι μάρκα στρινγκ;

«Ξαφνικά, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, μία από τις κοπέλες ηθοποιούς έβγαλε το παλτό που φορούσε και άρχισε να κυκλοφορεί με τα εσώρουχα, κάτι που προκάλεσε την οργή των μουσουλμάνων που βρίσκονταν στο τζαμί, οι οποίοι της έκαναν αυστηρή σύσταση καθώς δε σεβάστηκε τον ιερό χώρο τους» (το ρεπορτάζ στο «ΒΗΜΑ»).

... είχαν ανάγκη τα γυρίσματα;

«Σύμφωνα με όσα είπαν αργότερα κάτοικοι του χωριού, η ηθοποιός Δέσποινα Μύρου, η οποία για τις ανάγκες των γυρισμάτων φορούσε μόνο εσώρουχα, έριξε πάνω της ένα παλτό και μπήκε στο τζαμί, αγνοώντας ότι με τον τρόπο αυτό διέπραττε ποινικό αδίκημα» (το ρεπορτάζ στα «ΝΕΑ»).

Και για ποια «εταιρία»

«Η μακιγιέζ της σειράς που βρέθηκε παρούσα στα επεισόδια έκανε έκκληση "να την προστατέψει ο στρατός" (...)ανάμεσα σ' αυτούς που παραπέμφθηκαν στο αυτόφωρο είναι και γνωστή δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης που συνεργάστηκε με την εταιρία παραγωγής του Στράτου Μαρκίδη για τα γυρίσματα της δικής της εκπομπής (εξωτερικής παραγωγής) που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα της ΕΤ3» (τα στοιχεία στο ρεπορτάζ της «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ»)

... η αθώα προσβολή;

«Από το χτεσινό επεισόδιο στον Εχίνο δε με τρόμαξε ο ξεσηκωμός των μουσουλμάνων του χωριού, με τρόμαξε η "αυτονόητη" ευκολία προσβολής μιας πίστης ενός ιερού χώρου... Και δεν έχει σημασία ότι αυτό ήταν τζαμί. Θα μπορούσε να είναι μία εκκλησία η ακόμα θα μπορούσε να είναι το ίδιο μας το σπίτι» (η Χρύσα Ταβουλάρη στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ