Τρίτη 4 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Κι αυτός;

«Ο κ. Καραμανλής έθεσε τις βάσεις για τη νέα χρονιά και για τα μεγάλα βήματα που οδηγούν στη νέα προοπτική (...) κήρυξε το 2005 ως έτος ανταγωνιστικότητας» (το ρεπορτάζ στη «ΧΩΡΑ»).

Οπως κι έγινε

«"Η τουρκική ευχή είναι να μην εμποδίσετε τις κινήσεις της Τουρκίας, αλλά να μπλοκάρετε τις ενέργειες των Ελλήνων". "Κάτι τέτοιο από την πλευρά της Βρετανίας δεν είναι απίθανο να συμβεί"» (ο διάλογος Ετσεβίτ - Κάλαχαν στα αρχεία του Φόρεϊν Οφις).

«Ααυτόνομες»;

«Μοναδική ελπίδα είναι και πάλι οι πολίτες, που σήμερα πια έχουν τα μέσα για να αντιδράσουν: να ενισχύσουν με πάθος τις μη κυβερνητικές οργανώσεις. Και μάλιστα αυτές που είναι πραγματικά αυτόνομες» (το κύριο άρθρο στα «ΝΕΑ»).

Εθελοντής

«Η 29χρονη Ναουλτσάουι Κετσαουάντ, εθελόντρια από τη Βόρεια Ταϊλάνδη, σταματάει για λίγο τη δουλιά της στο κατεστραμμένο χωριό Μπαν Νάμχεν για να καθίσει οκλαδόν δίπλα στο πτώμα ενός μικρού κοριτσιού που σαπίζει για να την τραβήξουν φωτογραφία. Χωρίς να σκέπτεται χαμογελάει στην κάμερα. Δεν είναι μόνη (η είδηση στα «ΝΕΑ»).

Και εθελοντής

«Λένε ότι... στο νησί Πουκέ ήταν και Ελληνας βουλευτής ο οποίος αφού ευτυχώς γλίτωσε με ορισμένες αμυχές, έσπευσε να επιστρέψει μέσω άλλης χώρας, μετά από συστάσεις του γραμματέα της ΚΟ» (το σχόλιο στο «ΕΘΝΟΣ»).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ